«Ένα εξαήμερο γεμάτο χάντμπολ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 6ο Διεθνές τουρνουά Danaon Cup που διεξάγεται στην Αργολίδα.

Οι προπονητές των ομάδων μιλούν στο γραφείο Τύπου για το οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο του τουρνουά.

Κώστας Κότσιρας (ΓΑΣ Καματερού- Παγκορασίδες): «Η διοργάνωση είναι εξαιρετική, οι υπεύθυνοι έχουν αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι ένα σύνολο και καταφέρνουν τα πάντα, έχουν εμπειρία, ούτε μια καθυστέρηση με τα πούλμαν, όλα κυλούν τέλεια. Περνάμε ωραία εκτός γηπέδου και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κάθε μέρα πηγαίνουμε για μπάνιο στη θάλασσα. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία πρέπει να διασκεδάζουν μέσα και έξω από το γήπεδο. Όσο για το ματς με τον Εθνικό Κοζάνης, καταφέραμε να κλείσουμε τους διαδρόμους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που θα το δείξει και στην συνέχεια».

Κυριακή Τριανταφυλλίδου (Φίλιππος Βέροιας- Παγκορασίδες): «Ως τμήμα Παγκορασίδων ερχόμαστε πρώτη φορά στην διοργάνωση. Το επίπεδο είναι ανταγωνιστικό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποια προβλήματα χρόνο με τον χρόνο θα λύνονται. Μπράβο στους διοργανωτές γιατί με 52 ομάδες τα προβλήματα είναι πολύ λιγότερα από ότι περιμέναμε. Ένα μειονέκτημα έχει αυτό το τουρνουά, ότι τα παιδιά δεν μπορούν να δουν άλλα παιχνίδια, αν αυτό λυθεί θα είναι το τέλειο τουρνουά».

Μαρία Τσαρκατζόγλου (ΑΟΔ Κορυδαλλού- Παγκορασίδες): «Η ομάδα μας προσπαθεί πολύ, έχουμε πάει καλύτερα από πέρσι, πιστεύω θα έχουμε καλύτερη θέση. Το τουρνουά είναι οργανωμένο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Χρήστος Δημήτρουλας (Διομήδης- Παμπαίδες): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Το τουρνουά είναι πολύ ανταγωνιστικό και η διοργάνωση πολύ ωραία. Σε αυτές τις ηλικίες η ψυχολογία των αθλητών είναι ευμετάβλητη. Μπορεί την μία ημέρα να είναι καλή μπορεί την επόμενη να μην είναι».

Κώστας Μίχος (ΠΑΟΚ- Παμπαίδες): «Συγχαρητήρια στον Διομήδη έχει πολύ καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν με την… πλάτη στον τοίχο. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια. Το τουρνουά είναι πολύ καλό. Είναι η πρώτη χρονιά που προσωπικά έρχομαι, όλα πάνε καλά».

Φώτης Παπουτσής (Ζαφειράκης Νάουσας- Παμπαίδες): «Πολύ καλή διοργάνωση, οι ομάδες είναι δυνατές. Ελπίζω να καταφέρουμε αυτή την φορά να φτάσουμε στον τελικό. Τα παιδιά πραγματικά έχουν δουλέψει, έχουν μοχθήσει και το αξίζουν»

Νίκος Αγγελόπουλος (ΓΑΣ Καματερού- Παμπαίδες): «Η διοργάνωση του Danaon Cup παραδοσιακά είναι από τις καλύτερες σε αυτές τις ηλικίες. Κάποια προβληματάκια είχαμε στις μετακινήσεις, αλλά υπάρχει καλή θέληση. Το μεγαλύτερο θέμα είναι με τους κανονισμούς, δεν υπάρχει συνεννόηση με τους διαιτητές. Βάσει προκήρυξης υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί που δεν τηρούνται, αυτό είναι ντεζαβαντάζ για τα παιδιά που δουλεύουν με βάση την προκήρυξη. Πάντως τα παιδιά το ευχαριστούνται είναι ένα εξαήμερο γεμάτο χάντμπολ, έχουν κάνει τις φιλίες τους. Η Αργολίδα πάντα είναι φιλόξενη. Η ομάδα μας είναι σχετικά καινούργια, φέτος καταφέραμε να παίξουμε στην οχτάδα, μέσα σε δύο χρόνια έχουν γίνει άλματα».

 

*Οι φίλαθλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη όλων των αγώνων σε live score μέσω της ιστοσελίδας e-handball.gr, αλλά και εικόνα από όλους τους αγώνες στην Αγία Τριάδα και από επιλεγμένους σε άλλα κλειστά, μέσω των καναλιών της διοργάνωσης στο Youtube, Danaon Cup 1 και Danaon Cup 2 σε παραγωγή Websportstv.