Ένα ευχαριστώ για τα Χρυσά Κορίτσια!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) συγχαίρουν την Εθνική μας ομάδα ΓυναικώνBeach Χάντμπολ για κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Καζάν της Ρωσίας.

Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ομάδας για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αποτυπώθηκαν με την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου.

Βάσω Σκάρα, Ελένη Ποιμενίδου, Ελένη Μούρνου, Ελισάβετ Μάστακα, Αποστολίνα Δημητρίου, Μάγδα Κεπεσίδου, Ευγενία Σαμολαδά, Ελένη-Ιωάννα Κερλίδου, Νικολίνα Κεπεσίδου, Ανθή-Πολυξένη Καλοϊδη, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!.

Τα εύσημα φυσικά ανήκουν και στις προπονήτριες Μαρία Καραντώνη και Σοφία Δημητρίου, που καθοδήγησαν την ομάδα στην τεράστια αυτή επιτυχία, μέσα από εντυπωσιακές εμφανίσεις στις αναμετρήσεις που έδωσαν.

Συγχαρητήρια επίσης σε όσους συνέβαλαν για την οργάνωση της ομάδας στο συγκεκριμένο ταξίδι, όπως και στον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Αναγνωστόπουλο που ήταν μέλος της χρυσής αποστολής στο Καζάν.

Αφήσαμε τελευταίο, για να του αποδώσουμε τα εύσημα και τα μπράβο τον Αρχηγό Αποστολής Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου (μέλος της Επιτροπής Beach Χάντμπολ της ΟΧΕ), ο οποίος και αυτός από την πλευρά του έδωσε το στίγμα του στην οργάνωση της ομάδας στο Καζάν ώστε όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ιδιαίτερο ζήλο για το συγκεκριμένο άθλημα και σίγουρα το μετάλλιο αυτό είναι μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έχει κάνει για την διάδοση του αθλήματος.

Επίσης αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση μας, το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου που είναι μέλος της Επιτροπής Beach Χάντμπολ της Ε.Σ.Χ.Α. ηγήθηκε αυτής της αποστολής, που έδωσε χαμόγελα σε όλους τους Έλληνες, στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η χώρα μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Βορειοανατολική Αττική.

Η τεράστια αυτή διάκριση με την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Κόσμο, ευελπιστούμε ότι θα δώσει σίγουρα νέα ώθηση στο συγκεκριμένο άθλημα στην χώρα μας. Από την μεριά μας, η Ε.Σ.Χ.Α. θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Ο.Χ.Ε. για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος, που έκανε υπερήφανους όλους εμάς που ασχολούμαστε με το Χάντμπολ!.