«Ανέτοιμοι ψυχολογικά και άτολμοι για ένα ντέρμπι»

ευθυμης πιπελιδης αρης

Δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι οι παίκτριές του έδειξαν ατολμία στο παχνίδι με το HONDA Πανόραμα δήλωσε ο προπονητής του Άρη Ευθύμης Πιπελίδης. Επίσης τόνισε πως ακόμα και διαφορετικό να ήταν το αποτέλεσμα αν η ομάδα του ευστοχούσε στην κομπίνα της τελευταίας φάσης οι δηλώσεις του δεν θα ήταν διαφορετικές.

«Ήμασταν ανέτοιμοι ψυχολογικά για ένα ντέρμπι. Παίξαμε άναρχα, άτολμα και με έλειψη αυτοπεποίθησης στην επίθεση. Στην άμυνα είχαμε σοβαρά κενά πράγματα που δεν συνέβησαν στα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε. Στα τελευταία πέντε λεπτά δεν είχαμε τη διάυγεια που έπρεπε για να γυρίσουμε το παιχνίδι με ατομικά και αβίαστα λάθη. Μοιραία χάσαμε από μια ομάδα που είχε πιο ισχυρό θέλω και καλή κυκλοφορία στην επίθεση παίρνοντας μια δίκαιη νίκη», σχολίασε αρχικά στο e-handball.gr

Για το αν οι δηλώσεις του θα ήταν διαφορετικές στην περίπτωση που η ομάδα του ευστοχούσε στην τελευταία φάση και έπαιρνε το βαθμό της ισοπαλίας: «Ακόμα και να έμπαινε το γκολ στην τελευταία φάση πάλι θα ήμουν δυσαρεστημένος από την ατολμία των αθλητριών μου. Φυσικά δεν ήταν άτολμες και οι 15 αλλά αυτό είναι εσωτερικό θέμα των αποδυτηρίων».