Αναπτυξιακές δράσεις στον Δήμο Ασπροπύργου

Περισσότερα από 340 αγόρια και κορίτσια πήραν μέρος στην εκδήλωση Street Handball στο πλαίσιο των Θριασίων 2019, για τα Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/9/2019, στην πλατεία Δημαρχείου του Δήμου Ασπροπύργου που ήταν ενταγμένη στην καμπάνια «Βeactive».

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, σε συνεργασία με τον «Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου», την ΟΧΕ και με την χορηγία-υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Ο σύλλογος πιστός στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου, ήρθε σε επαφή με τον Οργανισμό Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου και σε συνεργασία, ενημέρωσαν τα παιδιά του Δήμου, τα έφεραν σε επαφή, εξοικείωση και εκμάθηση με το άθλημα του Χάντμπολ.

Η ακούραστη προσπάθεια του Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου σε συνδυασμό με την βοήθεια του Δήμου Ασπροπύργου, σίγουρα θα αποδώσει τα μέγιστα, σε ότι αφορά την ακόμη μεγαλύτερη διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.

Ευχαριστήριο μήνυμα

«Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο και Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Νικόλαο Ι. Μελετίου και φυσικά τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου κ. Ιωάννη Κατσαρό, που μας έφερε σε επαφή με τα 340 παιδιά που απασχολήθηκαν δημιουργικά στην διάρκεια της εκδήλωσης.

Το άθλημα της χειροσφαίρισης είναι για όλα τα παιδιά (αγόρια, κορίτσια) που μπορούν να αθληθούν από την ηλικία των 4 ετών. Τρέξιμο, παιχνίδι με ή χωρίς μπάλα, ευελιξία κινήσεων, ταχύτητα, γρήγορη σκέψη, απόκτηση ομαδικότητας και συνεργασίας με τα άλλα παιδιά. Ένα άθλημα που χαρίζει συγκινήσεις!»

Την εκδήλωση χαιρέτησαν Μέλη Δ.Σ. του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Α.Σ.Ο.Δ Ασπρόπυργου Κα Γεωργία Πηλιχού, ο Κος Αντώνης Κοναξής.

Ο Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου ευχαριστεί την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ),τον Οργανισμό Άθλησης & Φροντίδας Νεολαίας & 3ης Ηλικίας Δήμου Ασπροπύργου και τον Δήμο Ασπροπύργου για την πετυχημένη συν-διοργάνωση της Γιορτής street Handball.

Οι προπονήσεις του συλλόγου, διεξάγονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Τσόκας», ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά το άθλημα της χειροσφαίρισης.