«Ανασύνταξη για τον αγώνα με τη Δράμα»

Η ΧΑΝΘ δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Διομήδη, γνώρισε την ήττα με 31-19 στη Νέα Κίο, όμως η ήττα δεν την βγάζει εκτός στόχων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της δύο εβδομάδες να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τη Χιλιώτης ΓΣ Δράμα ’86, και μια ενδεχόμενη νίκη μπορεί να σημάνει τεράστιο βήμα για την απευθείας παραμονή στη Handball Premier.

Ο τεχνικός της ΧΑΝΘ, Κώστας Τούτσης μιλώντας στο e-handball.gr, είπε: «Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ιδιαίτερα δε με τις απουσίες που επηρεάζουν την παρουσία της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο αν ήμασταν πιο εύστοχοι, ίσως να είχαμε πιέσει περισσότερο τον Διομήδη. Θεωρώ ότι σε αυτό το διάστημα αδικήσαμε τους εαυτούς μας, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να κλείσει άσχημα για εμάς. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες δώσαμε συνεχόμενα παιχνίδια, με ταξίδια στην Αθήνα και το Αργος, κάποιοι παίκτες έχουν επιβαρυνθεί. Όλα τα παιδιά θα ξεκουραστούν για δύο ημέρες, θα δούμε και την κατάσταση των τραυματιών και από την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τη Δράμα, που θα κρίνει κατά πολύ τη συνέχειά μας στο πρωτάθλημα».