«Ανυπομονώ να πάρω ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ»

Κεπεσιδου Μαγδα

Η Μάγδα Κεπεσίδου έχει σημαδέψει με την παρουσία της τα παιχνίδια της Νέας Ιωνίας κόντρα στον ΠΑΟΚ και δηλώνει πανέτοιμη για την κόντρα με τον Δικέφαλο στο γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας το Σάββατο (17/2, 18:00, live score από το e-handball.gr) που θα κρίνει και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η 20χρονη διεθνής τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας, μιλώντας στο e-handball.gr δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για τα κολλητά ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς την άλλη εβδομάδα θα κριθεί στην Κοζάνη και ο πρώτος τίτλος της σεζόν, το Κύπελλο Ελλάδας.

«Νιώθω πανέτοιμη, ψυχολογικά και σωματικά. Περιμένω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αρκετό καιρό, από τη στιγμή που χάσαμε στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο (29 Οκτωβρίου). Εκείνη η ήττα (26-20) πιστεύω ότι δεν αντικατόπτριζε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από τότε ανυπομονώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θέλω να πάρω ρεβάνς».
«Θέλουμε τη νίκη για λόγους ψυχολογίας»

Η Νέα Ιωνία αν θέλει να έχει το πλεονέκτημα έδρας για τους αγώνες που θα κρίνουν την πρωταθλήτρια, πρέπει να ανατρέψει τη διαφορά των έξι γκολ.

Όπως, όμως, επισημαίνει η τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη «Δεν θέλουμε σώνει και καλά να ανατρέψουμε τη διαφορά, αν έρθει, καλώς να ’ρθει. Εχοντας χάσει στον πρώτο αγώνα, θέλουμε τη νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ακολουθεί και το κύπελλο. Ο αγώνας θα κριθεί στην άμυνα, στην ομαδική δουλειά και συνεργασία, στο πάθος, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και το θέλει περισσότερο, θα νικήσει».