«Αν παίξουμε καλή άμυνα μπορούμε να νικήσουμε»

ΑΕΚ Γκεζτεπε

Μια μεγάλη ευκαιρία ανοίγεται στην ΑΕΚ να περάσει στους «8» του Challenge Cup για δεύτερη φορά στην ιστορία, μετά την περίοδο 2010-11. Η Ένωση υποδέχεται την τουρκική Γκέζτεπε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ (15:00, live streaming και live score από το e-handball.gr), και με τη βοήθεια του κόσμου της που αναμένεται να γεμίσει την εξέδρα, αναζητάει την ανατροπή του 29-25 με το οποίο ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Σμύρνη.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού χρειάζεται νίκη τουλάχιστον με πέντε γκολ ή να νικήσει με τέσσερα αλλά το σκορ να μείνει σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με αυτό του πρώτου αγώνα.

«Οι Τούρκοι έχουν μια πολύ καλή ομάδα με στόχο να φτάσουν στον τελικό του Challenge Cup. Αλλά κι εμείς έχουμε στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στη ρεβάνς θα χρειαστεί να κάνουμε πολλά περισσότερα από ένα καλό παιχνίδι για να προκριθούμε. Αν όμως παίξουμε άμυνα όπως ξέρουμε, νομίζω πως έχουμε υψηλές πιθανότητες να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση» σχολίασε στο e-handball.gr ο πίβοτ της ΑΕΚ Έλντιν Βραζάλιτσα.