Απέραντη θλίψη για τον Λέο

Συντετριμμένοι είναι το Γαλλικό χάντμπολ, η Σεν Ραφαέλ και η οικογένεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» στην είδηση του θανάτου του 15χρονου Λέο, αθλητή της Σεν Ραφαέλ που πήρε μέρος μαζί με την ομάδα του στα τουρνουά του 2015 και του 2016 στη Βέροια.

Ο Λέο Σανογιάν μόλις 15 ετών άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από τον καρκίνο. Μάλιστα στο περσινό τουρνουά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ Νο5» η Γαλλική ομάδα είχε αποσύρει τελευταία στιγμή την συμμετοχή της, επειδή μόλις είχε διαγνωστεί το πρόβλημα υγείας του.

Ο Μίκαελ Σανογιάν πατέρας του Λέο είναι ο έφορος της Σεν Ραφαέλ, ένας γλυκύτατος άνθρωπος που το 2014 είχε χαρίσει μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» μαζί με τις Κατερίνα Ψωμιάδου και Λαμπρινή Δέρβου, όταν η Οργανωτική Επιτροπή είχε ετοιμάσει έκπληξη με τούρτα για τα γενέθλια του.

Συγκινητικό είναι το μήνυμα της Σεν Ραφαέλ από την επίσημη ιστοσελίδα της με φωτογραφία του Λέο από αγώνα της Γαλλικής ομάδας στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ Νο4 και συγκεκριμένα απέναντι στα Βριλήσσια.

«Με μεγάλη θλίψη μαθαίνουμε σήμερα την αναχώρηση του Λέο… Επειδή η ομάδα μας είναι επίσης μια μεγάλη οικογένεια, όταν ένα μέλος μας θρηνεί, μοιραζόμαστε αυτόν τον πόνο. Για τη μαμά του, τον πατέρα του και την μικρή του αδερφή, θέλουμε να κρατήσουμε μαζί μας την αξέχαστη μνήμη ενός τεράστιου Λέοντα που πάλεψε την ασθένεια με τόσο θάρρος και αγωνιστικό πνεύμα, σαν Σπαρτιάτης, αυτός που ήταν με τους φίλους του χάντμπολ. Σήμερα ο Λέο έχει φύγει, αλλά θα παραμείνει για πάντα το… Λιοντάρι μας και τώρα λάμπει ένα νέο αστέρι πάνω από τα κεφάλια μας»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» Δημήτρης Κοτσιώνης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Ένα μικρό αγόρι, ένα εξαιρετικό παιδί, που ταξιδεύει στους αγγέλους. Για μας, που τον ξέρουμε, θα είναι πάντα μαζί μας, κοντά μας. Κουράγιο και σεβασμό στην οικογένειά του».

 

Η συντακτική ομάδα του e-handball.gr -πολλά μέλη της οποίας κάλυψαν τα τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και τις προσπάθειες των αθλητών- εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Λέο, ραντεβού στα αιώνια γήπεδα του χάντμπολ.