Απαγόρευση μετακίνησης σε Νέα Κίο και Βέροια

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και ύστερα από σχετική εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. αποφασίστηκε η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων καθώς και απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, την Παρασκευή 10-11-2017 και ώρα 17.15 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Διομήδης Άργους-Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Handball Premier, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στην σύσκεψη Ασφάλειας που έγινε στο Ναύπλιο στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας (την Δευτέρα 6/11/2017) αποφασίστηκε να διατεθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος ΞΥΝΗ) 15 προσκλήσεις οι οποίες θα είναι ονομαστικές, για τις ανάγκες της διοίκησης του συλλόγου.

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και ύστερα από σχετική εισήγηση της Δ.Ε.Α.Β. αποφασίστηκε η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (ΠΑΟΚ) στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας», το Σάββατο 11-11-2017 και ώρα 18.00 όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Φίλιππου Βεροίας-ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Handball Premier, προς διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στην σύσκεψη Ασφαλείας που έγινε στην Βέροια στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας αποφασίστηκε να διατεθούν στην φιλοξενούμενη ομάδα (ΠΑΟΚ), 80 εισιτήρια για ανάγκες μεμονωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Συνολικά θα εκδοθούν για το παιχνίδι 550 εισιτήρια.