Αποδυναμώνεται ο Φίλιππος

Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται για τον Φίλιππο Βέροιας. Μετά από μία σεζόν που κέρδισε την παραμονή του στη Handball Premier, μέσα από τη διαδικασία των play out, τα μέχρι τώρα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά για όσους θα περίμεναν τη συσπείρωση και την ανάκαμψη του άλλοτε κραταιού Φιλίππου.

Το τοπίο στη Βέροια είναι θολό σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα του τμήματος χάντμπολ, με ιστορικά στελέχη να είναι αποστασιοποιημένα και χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση έως τώρα για την επόμενη χρονιά.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος φαίνεται ότι χάνει σημαντικό αθλητικό δυναμικό.

Η αρχή έγινε με τον Τάσο Τσαμουρίδη, ο οποίος αποχώρησε απο τον Φίλιππο πριν καν ολοκληρωθεί το περσινό πρωτάθλημα και ήδη ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον νεοφώτιστο Φαίακα.

Παρελθόν από τον Φίλιππο θα αποτελέσει ο πρώτος σκόρερ του στην περσινή περίοδο, Διογένης Αποστολίδης (92 γκολ σε 24 αγώνες). Ο 23χρονος περιφερειακός είναι ελεύθερος πλέον να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του και φαίνεται ότι θα καταλήξει στον Αερωπό Έδεσσας, ενώ είχε επαφές και με τον ΠΑΟΚ.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Θάνος Κωστακίδης ο οποίος είχε βοηθήσει σημαντικά τον Φίλιππο στην προσπάθεια της παραμονής, με 87 γκολ σε 23 αγώνες και μία συνολικά καλή παρουσία.

Τάσεις φυγής έχουν ακόμη και νεότεροι αθλητές, κάτω των 23 ετών… Οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές αναφορικά με την ομάδα που θα παρουσιάσει ο Φίλιππος στο νέο πρωτάθλημα.