«Από εμάς εξαρτάται»

Την πρώτη του νίκη και πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας του διεκδικεί ο Αερωπός Έδεσσας κόντρα στον Προοδευτικό Πάφου στα δύο ματς, το Σάββατο 5/10 (20:00) στην Πάφο και το Σάββατο 12/10 (18:00) στη Βέροια για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Η ομάδα της Έδεσσας κέρδισε για 3η φορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο και είναι πιο έτοιμη μετά τις εμπειρίες κόντρα σε Κραγκούγιεβατς (2012-2013) και Μασέκα (2018-2019), όπου υπέστη τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Η αποστολή του Αερωπού έφτασε στην Κύπρο με τον τεχνικό Γιάννη Πηλαλίδη να έχει όλους τους αθλητές στην διάθεση του.

Ο έμπειρος περιφερειακός Φώτης Μισαηλίδης μίλησε στο e-handball.gr: «Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς και είναι μέσα στις δυνατότητες μας, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς και μετά στην Ελλάδα η κατάσταση θα είναι στα χέρια μας. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν με 3/3. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα και στα τρία ματς, αλλά πιστεύω ότι μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα βελτιωθούμε. Η περσινή 3η θέση είναι οδηγός μας. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν ήταν… πυροτέχνημα και να κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις».

*Η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο της Λάρνακας