Αρχίζει η εποχή Δημητρούλια στον ΠΑΟΚ

Δημητρουλιας Δημητρης

Η πρώτη παρουσία του Δημήτρη Δημητρούλια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, αποτελεί το κυρίαρχο σημείο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, το Σάββατο (18:00, live score από το e-handball.gr) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Δημητρούλιας, που σήμερα γιόρτασε τα 40ά του γενέθλια, πριν από μια εβδομάδα ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Τζουβάρα.

Ο πρώην τεχνικός του Διομήδη Άργους, το περασμένο καλοκαίρι άφησε τους «Λύκους», εργάστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στην Κέρχενγκ του Λουξεμβούργου και τώρα δοκιμάζει την τύχη του στο γυναικείο χάντμπολ.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και έχοντας καπαρώσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια της κανονικής περιόδου αποτελούν περίοδο προετοιμασίας της ομάδας για τους επικείμενους τελικούς με την πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία.

«Είναι πρόκληση. Υπάρχει περιθώριο δύο μηνών για να ετοιμαστείς αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάρεις το πρωτάθλημα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Δημητρούλιας στο e-handball.gr, την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.