Αύριο το ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ

Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους θα αναμετρηθούν αύριο στις 21:00 για την Handball Premier.

H ΧΑΝΘ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με διαιτητές τους Θεοδοσίου- Δελόγλου και παρατηρητή τον Θεοδοσάκη.

Η ΧΑΝΘ προέρχεται από σημαντικό «διπλό» επί του Πανελληνίου που την βοήθησε να αποβάλλει μεγάλο μέρος του άγχους που είχε ξεκινώντας την σεζόν και μάλιστα μετά την ήττα με κακή εμφάνιση από τον Δούκα.

Η ομάδα του Αντώνη Τσολάκου έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και αν είναι δυνατόν, χωρίς να μπλέξει σε περιπέτειες, αποφεύγοντας τα πλέι άουτ.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό στον Εύοσμο.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπορεί να μην πήρε την νίκη στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου που ήταν και το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα του και η ανατροπή στην επανάληψη είναι ενθαρρυντικά στοιχεία, στα οποία μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτά στην συνέχεια της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ εκτός των άλλων θα πρέπει να κάνει καλή διαχείριση δυνάμεων, αφού θα χρειαστεί να παίξει τρία ματς σε 7 ημέρες.

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα ταξιδεύσει στη Μάλτα για να αγωνιστεί κόντρα στην Αλόσιανς Βον Τάινε για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Ο «δικέφαλος» επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από απουσία τριών ετών, αφού τελευταία του παρουσία ήταν την περίοδο 2013-2014.