«Βάζω δύσκολα, οι παίκτριες δείχνουν θέληση»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 33-18, πρόσθεσε τη 12η νίκη του στην κανονική περίοδο της Α1 γυναικών, όμως το πρόσωπο του αγώνα δεν ήταν άλλο από τον Δημήτρη Δημητρούλια, στην πρώτη του παρουσία στην τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου.

Ο 40χρονος τελικός καλείται να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέχρι τα πλέι οφ και τους τελικούς υπάρχει χρόνος, καθώς το σημαντικό είναι πώς έζησε αυτή την πρώτη εμπειρία ο πρώην προπονητής του Διομήδη Αργους.

Μιλώντας στο e-handball.gr για τον αγώνα, αλλά κυρίως για τις σκέψεις του εν όψει της συνέχειας, ο Δημήτρης Δημητρούλιας είπε: «Θα θυμάμαι το παιχνίδι τα Γιαννιτσά, είναι το πρώτο παιχνίδι της καριέρας μου σε γυναικεία ομάδα. Για εμάς άρχισε τυπικά και ουσιαστικά μια περίοδος προετοιμασίας μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ και αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ένα είδος προπόνησης.

Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτριών, τους βάζω δύσκολα, αλλά δείχνουν τη θέληση να ανταποκριθούν.

Θα βασιστώ σε όλες τις παίκτριες, θέλω να έχω τη δυνατότητα για βαθύ ροτέισιον, χωρίς να αλλοιώνεται η φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι μας.

Το πρώτο και βασικό στοιχείο που πρέπει να δουλέψουμε είναι η άμυνα. Άλλωστε είμαι τεχνικός που αρέσει οι ομάδες μου να αρχίζουν από την αμυντική λειτουργία, η άμυνα φέρνει τους τίτλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κι άλλα στοιχεία της ομάδας.

Έχω τη δική μου φιλοσοφία για το παιχνίδι, σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές. Έχουμε μπροστά μας ακριβώς δύο μήνες για τους τελικούς με τη Νέα Ιωνία, προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι».