Βαλαβάνης: «Πρόκληση η Handball Premier»

Η άνοδος του Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 μπορεί να ήρθε κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή μετά την αποχώρηση του Σεριφάτου Αιγίου, όμως ο τεχνικός των Δραμινών Σάκης Βαλαβάνης παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, γνωρίζοντας βέβαια ότι η ομάδα του ξεκινάει από μειονεκτική θέση σε σχέση με τις υπόλοιπες κι ειδικότερα αυτές που θα παλέψουν για την παραμονή.

«Για εμάς είναι μια μεγάλη πρόκληση η παρουσία μας στην Handball Premier. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο και το Δραμινό χάντμπολ.

Υπάρχουν 4-5 ομάδες που βρίσκονται ένα με δύο επίπεδα ψηλότερα από τις υπόλοιπες. Σαν Δράμα θα παλέψουμε με τα δικά μας παιδιά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Πιστεύω θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με την προηγούμενη μας παρουσία πριν τρία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας μας είναι χαμηλός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αφού ξεκινήσαμε αργότερα την προετοιμασία, ωστόσο πιστεύουμε ότι με το πάθος, τον ενθουσιασμό και την δύναμη του κόσμου, θα καλύψουμε αυτό το χάντικαπ.

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Ο Φοίβος είναι έμπειρη ομάδα με πολλά χρόνια στην Handball Premier. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Σίγουρα θα το θέλαμε αργότερα, αλλά αυτή ήταν η κλήρωση. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούμε από αυτό το ματς να κερδίσουμε πράγματα» σχολίασε ο Βαλαβάνης.

Διπλή ενίσχυση

Στον σύλλογο της Δράμας σήμανε συναγερμός με την ανακοίνωση ανόδου της ομάδας κι εντάθηκαν οι προσπάθειες για ενίσχυση. Ο Ραφαήλ Μπέτζιος τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων και ο Σίμος Σισμανίδης του ΓΑΣ Κιλκίς είναι τα δύο νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο δυναμικό των Δραμινών. Εκτός από το ότι ο Βασίλης Κουρουτζίδης είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Σάκη Βαλαβάνη.

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Θωμίδης αναφερόμενος στην πρεμιέρα της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία ανέφερε σε δελτίο τύπου του συλλόγου: «Μια ακόμη μεγάλη στιγμή, μια στιγμή ιστορική για τον Δράμα 1986 και το Δραμινό αθλητισμό  έφτασε. Με πολύ κόπο και προσπάθεια η ομάδα είναι πάντα πιστή σε κάθε πρόκληση και ευκαιρία που της δίνεται. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και το Σάββατο στης 18:00 στο “Κραχτίδης” που θα δοθεί η πρώτη μάχη να είμαστε εκεί .Το χειροκρότημα του κόσμου είναι η ανταμοιβή για την μεγάλη προσπάθειά μας».

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου υπάρχει αυξημένη κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας, ενώ η διοίκηση αποφάσισε να βάλει γενική είσοδο 5 Ευρώ. Δωρεάν μπορούν να μπαίνουν στους αγώνες οι άνεργοι, οι μαθητές, και οι φοιτητές με ταυτότητα.