Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Κροατία

Την ήττα με 37-17 γνώρισε η γυναικεία ομάδα χαντμπολ του ΠΑΟΚ από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα γίνουν στην Κροατία για την φάση των «16» του Τσάλεντζ Καπ γυναικών.

Ο δικέφαλος είχε από τη στιγμή της κλήρωσης δύσκολο έργο, καθώς όχι μόνο η Λοκομοτίβα διαθέτει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, αλλά είναι και η κάτοχος του τροπαίου της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τυπικά φιλοξενούμενη σήμερα Λοκομοτίβα μπήκε δυνατά στο τάραφλεξ και έκανε ένα σερι 6-0. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πλησίασε στο σκορ.

Πλεόν η αυριανή ρεβάνς αποτελεί τυπική διαδικασία και ο ΠΑΟΚ επιστρέφοντας θα στέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα που έχει το απόλυτο αλλά και το φάιναλ φορ κυπέλλου που θα γίνει στην Κοζάνη.

ΠΑΟΚ RED LED – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 17-37 (8-17 ημχ.)

ΠΑΟΚ RED LED (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα 1, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Σελεμίδου, Μούρνου 4, Καβαζοπούλου, Τζούρισιτς, Προκοπίδου, Νίκολιτς, Στοϊκόβσκα 1, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μάστακα 4.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜ (Μάρκο Μπούμπαλο):  Μπόρας 1, Πόζαβεκ Π. 4, Κάφες 8, Σένβαλντ 1, Πόζαβεκ Σ. 4, Ζάγκορσκακ, Κλάους Λ. 11, Κλάους Ντ. 1, Γιάπουντζα 1, Σίβλακ 2, Τσούριτς, Φλάινεκ, Γκλάβαν 3, Πρίκασιν 1, Πίγεβιτς.

Διαιτητές: Μπάκοβιτς-Παλάκοβιτς, Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 6/6-6/6