«Βαρύτητα στην ομοιογένεια»

Μπουνας κωστης Δουκας

Ο Δούκας ηττήθηκε 33-22 από τον Ολυμπιακό σε αγώνα στο Δαϊς, με τον προπονητή της ομάδας Κωστή Μπούνα και τον πίβοτ Έκτορα Πολύδωρο να τονίζουν στο e-handball.gr:

Κωστής Μπούνας: «Στο πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος. βγάλαμε κάποια πράγματα και παρά τις απουσίες μας που είναι σημαντικές, σταθήκαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο μέτρησε εκτός των άλλων η εμπειρία και ποιότητα του Ολυμπιακού. Είμαστε καινούργια ομάδα, πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην ομοιογένεια. Στην πρεμιέρα θα παίξουμε με τον Φίλιππο, είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας που θέλει προσοχή»

Έκτορας Πολύδωρος: « Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Προσπαθούμε να διορθώσουμε  κάποια πράγματα. Θέλουμε να πάρουμε ό,τι θετικό υπάρχει απ’ το κάθε φιλικό και από την κάθε προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι στην πρώτη αγωνιστική, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα νομίζω είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρχίζουμε να δένουμε, να έχουμε ομοιογένεια και ευελπιστώ να βγει στην πορεία αυτό. Πάντα μία έναρξη είναι δύσκολη, ειδικά όταν παίζεις και εκτός έδρας, όποια και αν είναι η ομάδα περιμένεις δύσκολες καταστάσεις»