Γιορτή στα Βριλήσσια

be active βριλησσια

Το Σάββατο (30/9) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων η 1η Ευρωπαϊκή Γιορτή Handball BeActive Δημοτικών Σχολείων.

Ήταν ένα κάλεσμα από τον ΕΣΝ Βριλήσσιων, σε συνεργασία με την ΟΧΕ και τον Δήμο Βριλησσίων , προς τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της περιοχής, αλλά και προς τους ευαίσθητους κοινωνικά δημότες.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε, τα παιδιά έπαιξαν handball υπό την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των αθλητών και προπονητών του Συλλόγου, ενώ  γονείς, και πολλοί  εθελοντές του σωματείου συγκέντρωσαν τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα για τον ΟΚΠΑ Βριλησσίων, μαγείρεψαν φαγητό για την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, ενημερώθηκαν και έγιναν δότες δείγματος μυελού των οστών για το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και όλοι μαζί “έδειξαν το πρόσωπο” της αλληλεγγύης  στο συνάνθρωπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους και οι κκ Μανιατογιάννης (Δήμαρχος Βριλησσίων), Λάμπρου – Αρσένη (Πρόεδρος ΟΚΠΑ), Βαφειάδης (Αντιδήμαρχος Βριλησσίων), Δημητρίου (δημ. σύμβουλος από τη Νέα Πνοή), Σταματιάδης Κ.(Γεν. Γραμματέας της ΟΧΕ), Αλεπουδέας  Στ. (Ομοσπονδιακός Προπονητής), Κότσιρας Κ. (Περιφ. Ομοσπονδιακός Προπονητής), Σταματιάδης Δ. (μέλος της ΕΣΧΑ).

be active βριλησσια