Γραμματικός: «Στο τέλος κάνεις ταμείο»

Γραμματικός Νίκος ΑΕΚ

Έχει γίνει συνήθεια πλέον για την ΑΕΚ τα τελευταία να κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ντέρμπι. Και φέτος η Ένωση ξεκινάει τη χρονιά εκτός έδρας με τον Διομήδη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν πιο υψηλούς στόχους – σε σχέση με πέρυσι – με τον Νίκο Γραμματικό όμως να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ και ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών μίλησε στο e-handball.gr για την πρεμιέρα της Handball Premier.

«Προφανώς, άγχος υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, είτε παίζεις με τον Διομήδη στην έδρα  του, είτε με μια άλλη που μπορεί να είναι πρώτου μεγέθους ή μικρότερη. Εμείς προσπαθούμε μαζί με τη διοίκηση της ερασιτεχνικής και ειδικότερα τον Σταμάτη Παπασταμάτη να φτιάξουμε σε πρώτο επίπεδο μια σκληρή ανταγωνιστική ομάδα. Εξάλλου έτσι είναι η δομή του πρωταθλήματος πρόκειται για έναν μαραθώνιο μαζί με τα play offs και στο τέλος κάνεις ταμείο. Ήθελα δέκα μέρες με δύο εβδομάδες παραπάνω χρόνο για προετοιμασία γιατί κάποια πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως ακριβώς θέλαμε».

Ο Γραμματικός απέφυγε να χαρακτηρίσει την ομάδα του φαβορί: «Πάμε στο Άργος να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ο χαρακτηρισμός φαβορί είναι πολύ θεωρητικός. Το δείχνεις μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική παρουσία σου. Να το λες πριν το παιχνίδι δεν έχει αξία. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Διομήδη. Είναι μια σκληρή ομάδα σε μια σκληρή έδρα. Πρέπει να πάμε εκεί και να είμαστε πιο σκληροί, πιο δυνατοί για να πάρουμε το παιχνίδι».