Γραμματικός: «Στόχος μας είναι να ισοφαρίσουμε την Τετάρτη»

Δηλώσεις για τον πρώτο τελικό με την ΑΕΚ έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός και ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» Βυρων Παπαδόπουλος.

Νίκος Γραμματικός: «Πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο. Πετάξαμε στα σκουπίδια όλο το πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί στην άμυνα. Από την άλλη, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πήγε πάρα πολύ καλά. Τώρα, ετοιμαζόμαστε από αύριο, για να είμαστε έτοιμοι την Τετάρτη, να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών. Αυτό που θέλω να κρατήσουμε από αυτό το ματς είναι μόνο η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Παρόλο που ήταν τόσο μπροστά η ΑΕΚ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να περάσουμε μπροστά. Συνεχίζουμε, με τη στήριξή και του κόσμου μας, στόχος μας είναι να πάμε να ισοφαρίσουμε».

Βύρων Παπαδόπουλος: «Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Η άμυνα μας δεν έπιασε την απόδοση που πιάνει συνήθως σε τέτοια ματς, ενώ στην επίθεση μας κόστισαν κάποια κενά διαστήματα. Έτσι, η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια με μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιαστήκαμε πολύ πιο σφιχτοί στην άμυνα, πολύ αποφασισμένοι, κάναμε κατάθεση ψυχής και γυρίσαμε ένα ματς, που δύσκολα μπορεί να γίνει σε τελικούς, σε αυτό το σημείο. Βασικός παράγοντας της νίκης της ΑΕΚ έπαιξε και η απόδοση του τερματοφύλακας της, ο οποίος με τα ποσοστά που είχε ήταν δύσκολο να χάσει η ομάδα του. Εμείς, τώρα κοιτάμε το ματς στην Ηλιούπολη, έχουμε λίγες μέρες να δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται, ώστε να κάνουμε το 1-1 στη σειρά. Η σειρά θα είναι μεγάλη, ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς στο φινάλε».