«Δίκαιη νίκη»

Γραμματικος ΑΕΚ Γκεζτεπε

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και έτσι πέρασε στους τελικούς της Handball Premier όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Γραμματικός, στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ βελτίωσε τα σουτ και την άμυνά της και πήρε τελικά τη νίκη. Επίσης αναφέρθηκε και στην αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων» Ποτάϊσα Τούρντα στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «H  αλήθεια είναι ότι κάνοντας στη Θεσσαλονίκη το 1-0 ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει. Είναι μια μεγάλη ομάδα και ένα σπουδαίο κλαμπ και το έκανε.Έβαλε περισσότερο τρέξιμο μέσα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι σημαδέψαμε σε κάποια σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ειδικά από τα έξι μέτρα. Διορθώσαμε την άμυνα μας σε 5-1 για να πάρουμε και κάποιες επαφές. Είμαστε μια ομάδα που της ταιριάζει το τρέξιμο, φτιάξαμε και λίγο τα σουτ και έτσι μειώσαμε και πήγαμε στο ένα γκολ τη διαφορά στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος φτιάξαμε αρκετά πράγματα, σημαδέψαμε κάποιους παίκτες που θέλαμε και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια.

Για το επόμενο ματς με την Ποτάϊσα Τούρντα: «Είναι μια ομάδα με αρκετά καλό μπάτζετ σε σχέση με τα δικά μας δεδομένα. Συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το δικό μας. Είναι μια σκληρή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία και θέλει αυτόν τον τίτλο αφού και πέρσι έπαιξε τελικό. Σίγουρα είναι το φαβορί αλλά είναι τελικοί».