Δανήλος: Όταν η ομάδα μου είναι λαβωμένη, δαγκώνει πιο δυνατά

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος μίλησε για τους στόχους της Εθνικής γυναικών στον προκριματικό όμιλο του Euro 2020 που ξεκινά αύριο στη Βέροια

“Ευχαριστούμε θερμά τον δήμαρχο που έμπρακτα έχει δείξει την αγάπη του για το άθλημα και μας βοηθά. Προσωπικά ευχαριστώ και τον κ. Διαμάντη, αλλά και όλη την πόλη που είναι η… μητρόπολη του αθλήματος. Είμαστε τυχεροί που είμαστε εδώ ενώ πριν λίγους μήνες αγωνιστήκαμε στη γενέτειρα του αθλήματος, το Αμύνταιο”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής γυναικών, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της διοργάνωσης, στο δημαρχείο της Βέροιας.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι “εγώ θα υποσχεθώ ότι τα κορίτσια μου θα δώσουν τα πάντα ώστε να είναι ανταγωνιστικές, θα παλέψουν για να κερδίσoυν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούν. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, μας λείπουν η Βαφειάδου και η Στουγιαννίδου που είναι παίκτριες επτάδος, αλλά η δική μου η ομάδα όταν είναι λαβωμένη, δαγκώνει πιο δυνατά. Αυτό συμβαίνει επειδή ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο μοντέλο στις Εθνικές μας ομάδες, δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις Εθνικές μας και έτσι προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις αντιξοότητες. Ο πρώτος στόχος είναι να μαζέψει η Εθνική βαθμούς, τους οποίους θα τους βρούμε στο μέλλον στην κατάταξη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο δεύτερος στόχος είναι οι τρεις νίκες και η πρόκριση. Εμείς το Ισραήλ και η Φινλανδία θα παλέψουμε για την πρόκριση, με τις ομάδες να είναι ισοδύναμες”.