Δεκτή η παραίτηση Καφφάτου

βριλησσια Logo

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΕΣΝ Βριλησσίων στην οποία σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε να γίνει δεκτή η παραίτηση του Δημήτρη Καφφάτου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και η έναρξης της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μαυρίδη που θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού συμβούλου. Παράληλλα, αναζητείται ο αντικαταστάτης του Καφφάτου και την ομάδα στο παιχνίδι του Κυπέλλου που ακολουθεί την Τετάρτη (8/11) εκτός απροόπτου αναμένεται να κοουτσάρει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Νίκος Εργαζάκης.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από Έκτακτη Συνεδρίαση αποφάσισε:

– Να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του  Προπονητή της Ανδρικής ομάδας κ. Δημήτρη  Καφφάτου, τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεισφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

– Την έναρξη συνεργασίας ως Τεχνικό Σύμβουλο με τον κ. Μιχάλη Μαυρίδη πρώην αθλητή και αρχηγό του Συλλόγου, μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ το 1996 και επί χρόνια διεθνή παίκτη

– Το ΔΣ του ΕΣΝ Βριλησσίων, δηλώνει ότι η Ανδρική ομάδα παραμένει πιστή στους στόχους  της  και  συνεχίζει  την  αγωνιστική  πορεία  της,  την  Τετάρτη  8/11 στην Πτολεμαΐδα, με την ομάδα του Αρίωνα στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ».