Δεληγιάννης: «Ένα από τα φαβορί του τίτλου η ΑΕΚ»

Διομήδης - ΑΕΚ banner

Ξεκινά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η Handball Premier, με τον Διομήδη να υποδέχεται για την 1η αγωνιστική την ΑΕΚ, στις 15.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Το παιχνίδι των Λύκων θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-2 (15.00).

Ο προπονητής του Διομήδη Κώστας Δεληγιάννης είπε για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ: «Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Για εμάς η χρονιά ξεκινάει με έναν δύσκολο αντίπαλο, την ΑΕΚ, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε το τελευταίο διάστημα της προετοιμασίας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με στόχο τη νίκη. Σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση της νίκης θα παίξει η παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας. Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους του Διομήδη να στηρίξουν την προσπάθεια μας το Σάββατο στο κλειστό της Νέας Κιου».

Ο αρχηγός των «Λύκων» Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε για το ντέρμπι του Σαββάτου: «Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα ντέρμπυ, με την ΑΕΚ να είναι φαβορί, για ευνόητους λόγους, ωστόσο οι πρώτες αγωνιστικές κρύβουν πάντα πολλές ιδιαιτερότητες και εμείς είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί από το ματς.
Η ομάδα είναι φορμαρισμένη για αυτόν τον αγώνα και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει σε όλους τους αγώνες και στο ξεκίνημα της νέας σελίδας του Διομήδη»