«Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων η διαιτησία»

Η Διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για την σημερινή διαιτησία στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι σήμερα η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πως θέλουν οι παρατηρητές του πέμπτου τελικού να είναι το ίδιο σχολαστικοί όπως ακριβώς στο σημερινό αγώνα. Επιπλέον, τόνισε πως πιθανόν να ήταν μια κακή παρένθεση. Τέλος, ευχαρίστησε και τους φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην αίθουσα «Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:«Ως Διοίκηση της ΑΕΚ αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας που παραβρέθηκαν σήμερα στην αίθουσα Κασσιμάτης του ΟΑΚΑ και στήριξαν έντονα και με απαράμιλλο ενωσίτικο πάθος την ομάδα χάντμπολ στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή και τους συγχαίρουμε για την υποδειγματική συμπεριφορά τους.

Αντίθετα δεν μπορούμε να συγχαρούμε τη διαιτησία για τις αποφάσεις της, η οποία προφανώς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Παράλληλα επισημαίνουμε στους παρατηρητές του αγώνα ότι θα επιθυμούσαμε την ίδια σχολαστικότητα στην καταγραφή όσων θεώρησαν αναγκαία να καταγράψουν, να είχαν επιδείξει και στους προηγούμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας στη σειρά των τελικών, και φυσικά να την επιδείξουν στον επερχόμενο πέμπτο τελικό.

Ελπίζουμε η σημερινή μονόπλευρη αντιμετώπιση να ήταν μία κακή παρένθεση και να μην υπάρξει ανάλογη διαιτησία και στον πέμπτο τελικό…

Τέλος, επισημαίνουμε το αυτονόητο: Ακόμη και με μέτρια απόδοση, μία ομάδα δικαιούται να κερδίζει, εφόσον η διαιτησία την αντιμετωπίζει ισόνομα…