Δεύτερη νίκη στο νέο του σπίτι ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Φίλιππος

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη νέα έδρα του καθώς επικράτησε με επι του ΦΙλίππου Βέροιας.

Θυμηθείτε τη διακύμανση του αγώνα εδώ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση κάτι που αποτυπώνεται και στο σκορ του πρώτου πενταλέπτου. Στη συνέχεα ο ΠΑΟΚ με ένα καλό σερί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1. Ο Φίλιππος όμως κατάφερε να βγάλει αντίδραση κι έτσι με τέρματα των Κωστακίδη, Αποστολίδης και Παπαδόπουλου Στηβ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΠΑΟΚ όμως δείχνοντας την απαραίτητη ψυχραιμία και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπερ του 15-11.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φίλιππος με γκολ των Κουκουτσίδη και Κωστακίδη κατάφερε να μειώσει το σκορ και να βρεθεί ξανά κοντά στο σκορ. Ο Παλάσκας όμως, ο οποίος ήταν και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 9 τέρματα, έχοντας 100% ευστοχία από τα επτά μέτρα έδωσε πνοή στην επίθεση του ΠΑΟΚ και η διαφορά άνοιξε και πάλι. Στα θετικά του δικεφάλου ήταν και το ντεμπούτο του Τάσκοβιτς με την ασπρόμαυρη φανέλα καθώς και η εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Λοΐζου που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και είχε ένα πολύ υψηλό ποσοστό αποκρούσεων.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη Νίκαιας, ενώ ο Φίλιππος Βέροιας υποδέχεται τον Διομήδη Άργους.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 33-25

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 5-2, 7-5, 9-8, 13-10, 15-11 (ημχ.) 17-15, 19-16, 23-18, 26-19, 29-23, 33-25

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας 9, Τζόνο 5, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης 1, Κοκώνης 4, Τάσκοβιτς 4, Πετρίδης 3, Νικολαΐδης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Δελιάς, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Γιούπης): Ευαγγελόπουλος, Φιλοσόγλου, Κουκουτσίδης 5, Τσαμουρίδης 1, Παντελίδης, Τριανταφυλλίδης 1, Κωτσακίδης 6, Τριανταφυλλίδης 4, Αποστολίδης 8, Τζίμπουλας, Παπαδόπουλος 4, Κορωνάς, Καλλιαρίδης, Τσούλος, Χαραλαμπίδης, Δάσκαλος 1.

Διαιτητές: Σαπανίδης-Ηλιάδης, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 5/5-0/1

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 25.22 του αγώνα οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα για περί[που 2 λεπτά γιατί από τη μεριά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ άναψαν δύο βεγγαλικά λευκού φωτός αθόρυβα μικρής διάρκειας. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο. Έγιναν συστάσεις από την μικροφωνική εγκατάσταση. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και τελείωσε κανονικά».