Διαμαρτυρία από τον Άρη

Αρης Πανοραμα

Στη διαιτησία και συγκεκριμένα στα σφυρίγματα του διαιτητή Θεοδοσίου τα έβαλε η διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης μετά την ισοπαλία με το Πανόραμα. Οι «κίτρινοι» θεωρούν πως; οι αποφάσεις του ήταν αυτές που οδήγησαν στην ισοπαλία 20-20 στον αγώνα με το Πανόραμα για τη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, όπου ο Άρης ήταν με πέντε γκολ μπροστά στο 55’. Μάλιστα στην επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν στην ΚΕΔ, αλλά και στον πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, τονίζεται πως  ουσιαστικά ο Θεοδοσίου είναι ανεπιθύμητος στα ματς του Άρη.

 Αναλυτικά η επιστολή

«Αξιότιμοι Κύριοι της ΚΕΔ/ΟΧΕ

Αφορμή για την παρούσα επιστολή είναι τα όσα απίστευτα και τραγικά συνέβησαν στο κομμάτι της διαιτησίας στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα μας με την ΑΕΠ Πανόραμα, στο ΕΑΚ Μίκρας 3 στις 22/10/17.

Οι αποφάσεις του κου Θεοδοσίου στα τελευταία  λεπτά του παιχνιδιού πραγματικά ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ το τελικό αποτέλεσμα.

Μάρτυρες των λαθών,  του κου Θεοδοσίου, ήταν οι θεατές, η κάμερα του αγώνα και ο παρατηρητής (και πρώην διεθνής διαιτητής), κος Ιωάννης Μεϊμαρίδης.

Ευχόμαστε αυτό που είδαμε και βιώσαμε με το χειρότερο τρόπο να μην συμβεί σε καμία άλλη ομάδα, στο μέλλον, και πολύ περισσότερο στη δική μας. Δε μπορεί ο κόπος προπονητών, παικτριών και παραγόντων, να πηγαίνει “στράφι”, επειδή το θέλει ένας διαιτητής.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης έχει 103 χρόνια ιστορίας, δεκάδες αγωνιστικά τμήματα και χιλιάδες αθλητές. Με αυτά δε δεχόμαστε να “παίζει” κανένας  και απαιτούμε να έχουμε ισονομία και ίση μεταχείριση από τους συντελεστές κάθε αγώνα και ειδικότερα από τους διαιτητές.

Στο τμήμα μας γίνεται μια σοβαρή επένδυση, στην οποία δε θα επιτρέψουμε ΚΑΝΕΙΣ να σταθεί εμπόδιο.

Σας παρακαλούμε, να ζητήσετε την άποψη του κου Μεϊμαρίδη για την εικόνα και την απόδοση του κου Θεοδοσίου, καθώς και να προσπαθήσετε να δείτε το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις, τις προσεχείς ημέρες (θα σας σταλεί το συντομότερο από εμάς).

Από εδώ και πέρα θα επιθυμούσαμε,  αν είναι εφικτό, ο Πέτρος Θεοδοσίου, να μην ξαναορισθεί σε αγώνα της ομάδας μας.

Ας γίνει επιτέλους πράξη η ευχή όλων των ανθρώπων του αθλητισμού, οι πρωταγωνιστές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να είναι μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Τμήμα Χειροσφαίρισης Γυναικών ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης».