«Είμαστε εδώ για να αντιστρέψουμε τα δεδομένα»

Το πρώτο βήμα της Νέας Ιωνίας, στο δρόμο για το πέμπτο διαδοχικό και συνολικό πρωτάθλημα της ιστορίας της στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, ήταν ανεπιτυχές.

Ο ΠΑΟΚ υπερίσχυσε με 28-27 στη Μίκρα, έκανε το 1-0 στους τελικούς και τώρα η Νέα Ιωνία καλείται να απαντήσει, στην έδρα της, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, την Τετάρτη (9/5, 18:00, live score από το e-handball.gr).

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, είμαστε πανέτοιμες, είμαστε εδώ για να αντιστρέψουμε τα δεδομένα» δηλώνει με περίσσια πίστη η Μάγδα Πάπα στο e-handball.gr.

H 24χρονη Κύπρια πίβοτ, κορυφαία παίκτρια του περσινού πρωταθλήματος (στους τρεις τελικούς με τον ΠΑΟΚ είχε φορτώσει την εστία του Δικέφαλου με 25 τέρματα), αποτελεί ένα από τα βασικά ατού για την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα της την Κυριακή είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και μαζί το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτά δεν ήρθαν.

«Ήμασταν άτυχες στα τελευταία λεπτά, υποπέσαμε σε κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγουμε τώρα, ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ κάποιες επιθέσεις εκδηλώθηκαν βιαστικά, με θολό μυαλό.

Όμως, είμαστε μια ομάδα που πάντα παλεύει μέχρι το τέλος, κι έτσι θα γίνει και τώρα» σημειώνει η αθλήτρια από τη Λάρνακα, που μετρά αισίως έξι χρόνια στη Νέα Ιωνία.

«Η Νέα Ιωνία είναι το σπίτι μου» σημειώνει, χαμογελώντας και προσθέτει για τα μεγάλα ραντεβού με τον Δικέφαλο.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχει παιχθεί μόλις ένα παιχνίδι, άλλωστε θυμάμαι πριν από τρία χρόνια είχαμε παίξει πέντε τελικούς με την Πάτρα (η Νέα Ιωνία, την περίοδο 2014-15, είχε πάρει τον τίτλο κόντρα στην Ορμή με 3-2).

Αυτή η σειρά των τελικών, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, πιστεύω ότι θα έχει πολλή συνέχεια,. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριές μου, σε όλους μέσα στην ομάδα, ότι θα τα καταφέρουμε».