«Είμαστε σε καλό μομέντουμ»

δομπρης

Μόλις ξεμπέρδεψε με την πρόκρισή της από τα προημιτελικά των play off της Handball Premier η ΑΕΚ συνεχίζει το αγωνιστικό της… σπριντ με νέα παιχνίδια, σαφώς πιο δύσκολα και με υψηλότερες απαιτήσεις σε σχέση με αυτά κόντρα στον Αερωπό.

Μόλις μια ημέρα μετά τον αγώνα με τους Εδεσσαίους, οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν (αφού είδαν βίντεο αγώνων του ΠΑΟΚ) και αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο (5/5, 15:00, ΕΡΤ 3, live score από το e-handball.gr) αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών (που κρίνονται στις δύο νίκες, ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαΐου).

Ένα από τα στοιχεία που μπορεί να κρίνουν το πρώτο παιχνίδι δεν αποκλείεται να είναι το κατά πόσο θα έχει επηρεαστεί ο ΠΑΟΚ από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ή αν η ΑΕΚ – που έχει συνεχόμενα ματς και ρυθμό – θα εμφανιστεί κουρασμένη.

Ο διεθνής πλέι μέικερ της ΑΕΚ Μπάμπης Δομπρής μιλώντας στο e-handball.gr αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα.

«Θα φανεί στο γήπεδο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε κουράζουν, αλλά από την άλλη δίνουν αγωνιστικό ρυθμό. Είμαστε μια ομάδα που εμφανίζεται καλύτερη όταν έχει παιχνίδια στη σειρά. Το έχουμε αποδείξει αυτό. Τα άτυχα αποτελέσματα μέσα στη χρονιά τα φέραμε μετά από μεγάλα διαστήματα αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εμείς είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ, έχουμε φτάσει στον τελικό του Challenge Cup, είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Έδεσσα το οποίο θέλω να πιστεύω ότι απόρροια της κούρασης από το ταξίδι στη Μαδέιρα. Όμως νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα μας βγει σε καλό.

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσουμε υψηλό ρυθμό και στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν – δύο με ΠΑΟΚ και ένα με Ποτάισα – αλλά είμαστε μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί ακριβώς για αυτές τις μεγάλες σειρές αγώνων και αν θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι πρέπει να κερδίσουμε τους καλύτερους» σχολίασε ο Δομπρής.