«Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας»

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας και ο προπονητής του «Δικεφάλου» Στέλιος Σεϊρεκίδης έμεινε ικανοποιημένος από τη διάρκεια που είχε η ομάδα του και τόνισε πως στο πίσω μέρος του μυαλού είναι και το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Σήμερα είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Σίγουρα είχαμε τις δυσκολίες μας ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού. Ο Φίλιππος ήταν αρκετά καλός σε πολλά σημεία του αγώνα και εμείς έπρεπε να υπερβάλουμε τον ευατό μας για να φτάσουμε σε αυτό το σκορ. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι οι δύο βαθμοί, πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι και το φάιναλ φορ. Εϊναι ένας τίτλος και παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Πόουλσεν ανέφερε: «Ο Πόουλσεν πρέπει να μάθει την ελληνική πραγματικότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας του το timing του σουτ και την ποιότητα εδώ στην Ελλάδα και να προσαμοστεί γιατί όπως είπαμε παρά το γεγονός ότι έχει καλά τεχνικά στοιχεία σίγουρα του λείπει η εμπειρία των αγώνων εδώ στην Ελλάδα αλλά πιστεύω θα είναι έτοιμος».