«Ευχαριστημένος με την προσπάθεια όλων»

Μπουνας κωστης Δουκας

Ο Δούκας πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ και έτσι έφτασε τους 4 πόντους στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Κωστής Μπούνας τόνισε πως είναι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα ενώ η διακοπή ίσως δεν κάνει πολύ καλό για την ομάδα του μιας και έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Στην αρχή μπήκαμε στον ρυθμό της ΧΑΝΘ και αυτό μας αποσυντόνισε, αλλά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια. Στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε περισσότερο, βγάλαμε κάποια εύκολα γκολ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών που αγωνίστηκαν».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Δούκα σημείωσε: «Πολύ ευχαριστημένος είμαι, με αυτή την προσπάθεια. Νομίζω μας έκανε καλό τα δυο παιχνίδια που είχαμε κολλητά με τους δυνατούς αντιπάλους Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η διακοπή για εμάς νομίζω δεν θα κάνει πολύ καλό γιατί έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε ρυθμό, αλλά θα την εκμεταλλευτούμε, για να δουλέψουμε περισσότερο και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια».