Η έκπληξη του Ουλφ στον Μπεμπέτσο

Μπεμπετσος Γιωργος

Ελληνική συμμετοχή μέσω συλλόγου στο VELUX EHF Champions League δεν υπάρχει εδώ και χρόνια ούτε καν στα προκριματικά της διοργάνωσης. Όμως, η χώρας μας εκπροσωπείται με τον καλύτερο τρόπο στα γήπεδα της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Μπεμπέτσος για έκτη συνεχόμενη χρονιά είναι παρατηρητής στους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του χάντμπολ και στο Σάββατο ήταν στην Kristianstad Arena για το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής του γκρουπ Α της Κρίστιανσταντ με την RK Ζάγκρεμπ, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 28-28.

Η μεγάλη έκπληξη όμως για τον Ελληνα δεν ήταν ούτε το εξαιρετικό γήπεδο της σουηδικής ομάδας, ούτε η συνηθισμένη πλέον επαγγελματική νοοτροπία των ομάδων, ούτε βέβαια η μοναδική ατμόσφαιρα σε παιχνίδια Champions League.

Ένας παλιός γνωστός, που έχει συνδέσει άρρηκτα το ό9νομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ανδρών πήγε να συναντήσει τον Γιώργο Μπεμπέτσο.

Ο Ουλφ Σέφερτ, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» πήγε το πρωί στην τεχνική σύσκεψη και μάλιστα χρειάστηκε να περιμένει και λίγη ώρα, αφού βρέθηκε πιο νωρίς στον χώρο.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη για εμένα. Είχε μάθει πως ήμουν παρατηρητής στον αγώνα και είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για λίγη ώρα αφού και των δύο το πρόγραμμα ήταν αρκετά πιεσμένο. Με τίμησε και με συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία του» σχολίασε ο Μπεμπέτσος στο e-handball.gr.

Ο Σέφερτ – είναι προπονητής στην γυναικεία ομάδα της Κρίστιανσταντ – ποτέ δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τα χρόνια που πέρασε εδώ και είναι πλήρως ενημερωμένος για τα ελληνικά δρώμενα.