«Η ΑΕΚ καλύτερη από αγώνα σε αγώνα»

Γραμματικος Περρος

H AΕΚ νικώντας τον Πρωτέα στην Άρτα με 32-28, πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες, κλείνοντας επιτυχημένα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τις 2017. Το εντός έδρας ντέρμπι με τον Διομήδη Άργους για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier, είναι σε έναν μήνα (20/1), οπότε υπάρχει δυνατότητα για ανασυγκρότηση δυνάμεων.

«Τώρα ξεκούραση για μερικές ημέρες, ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει, οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις να δούμε πού βρίσκονται» δηλώνει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός στο e-handball.gr.

Μιλώντας για τη νίκη-πρόκριση επί του Πρωτέα Αρτας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, σημείωσε: «Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί, ήταν ένας αγώνας που είχα την ευκαιρία να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, όλα πήγαν καλά».

Η ΑΕΚ συνεχίζει σε τριπλό ταμπλό (Handball Premier, Kύπελλο, Τσάλεντζ Καπ), γεγονός που κάνει πιο ανηφορικό το δρόμο της.

«Η χρονιά τελειώνει θετικά για εμάς, καθώς το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήσαμε σταθερό και καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο κύριος στόχος για την ομάδα είναι να γίνεται καλύτερη από αγώνα σε αγώνα, ακόμα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» καταλήγει ο Νίκος Γραμματικός.