Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολυμπιακος

Με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας υπέρ του ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα σημαντικό διάστημα απραξίας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας δώσει τον τελευταίο επίσημο αγώνα τους στις 14 Απριλίου, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Handball Premier όταν και είχαν επικρατήσει του ΑΣΕ Δούκα με 31-19, ξεκινούν τη διαδικασία των play off με αντίπαλο και πάλι την ομάδα των εκπαιδευτηρίων. Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Δούκα στο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη το Σάββατο (5/5, 19:00, live score από το e-handball.gr) στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες και τη δεύτερη αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9/5 στο ΔΑΪΣ.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

*Σύμφωνα με ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.