“Η Εθνική ήρθε για να κερδίσει”

Ο αρχηγός Χάρης Μάλλιος επιστρέφει στη σύνθεση της Εθνικής, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον κράτησε στην κερκίδα στο ματς με την Ισλανδία και δίνει το στίγμα για την αυριανή αναμέτρηση με τους Σκοπιανούς, στον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Εχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι και πριν από ένα χρόνο μετά από 1-2 παιχνίδια στα προκριματικά, μέναμε εκτός στόχου. Τώρα έχουμε φτάσει μετά από πάρα πολλά χρόνια σε ένα τελευταίο παιχνίδι να διεκδικούμε μια πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση. Η ομάδα είναι έτοιμη. Δεν έχουμε άγχος, έχουμε τεράστιο κίνητρο. Με μαθηματική ακρίβεια, αργά ή γρήγορα μια πρόκριση θα έρθει. Απλά Η ομάδα χρειάζεται τριβή στα μεγάλα παιχνίδια και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο, αφού παρουσιαζόμαστε καλύτεροι κάθε φορά. Η Εθνική ήρθε για να κερδίσει. Εμείς ως ομάδα ωριμάζουμε και βελτιωνόμαστε, κι αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Θα είναι ευχής έργο να έρθει μια πρόκριση. Αλλά δεν παύει να είναι απλά η αρχή αυτής της ομάδας. Το έχω ξαναπεί πως αυτή η ομάδα αξίζει να πάει σε μια μεγάλη διοργάνωση και θα πάει. Πραγματικά το πιστεύω», είπε ο Χάρης Μάλλιος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλόμοιρος υπογράμμισε ότι «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αγχος δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο πολύ. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ το βλέπουμε ως ένα έξτρα κίνητρο. Είμαστε μια νεανική ομάδα η πιθανότητα πρόκρισης στο euro για πρώτη φορά στην ιστορία μας δίνει κίνητρο και θέληση».