Η υπερήφανη «αγέλη των λύκων» (vid)

Αρκετοί ήταν οι φίλοι του Διομήδη που ήρθαν στο Μαρούσι για να ενισχύσουν τους παίκτες στον αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα.

Η ομάδα πάλεψε, δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά της Handball Premier, όμως η «αγέλη των λύκων», χάρισε το ζεστό χειροκρότημά της στους παίκτες του Διομήδη, εκφράζοντας την υπερηφάνειά της και δίνοντας μια υπόσχεση «θα επιστρέψουμε».

«Wolf Pack! Συγχαρητήρια για την τιτάνια προσπάθεια, όχι μόνο σήμερα.
Περήφανοι για εσάς! We’ll be back!» το χαρακτηριστικό μήνυμα, που συνόδευε το παρακάτω βίντεο.

«Τους Λύκους να τους φοβάσαι, πάντα…»

Σε άλλη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του συλλόγου στο facebook υπήρξε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Τους Λύκους να τους φοβάσαι πάντα, πολεμούν μέχρι το τέλος, όσοι και να είναι.

Τι να πεις για αυτά τα παλικάρια, τι να πρωτοθίξεις στην προσπάθεια να μην ξεχάσεις τίποτα. Όλη τη χρονιά τα προβλήματα δεν τους έλειψαν, οι τραυματισμοί συχνά τους αποδυνάμωναν, οι απώλειες.

Λίγοι, αλλά γνήσιοι Λύκοι, με περίσσεια ψυχή πάλεψαν όλους τους αγώνες, έδιναν το δικό τους καθημερινό αγώνα με τους προπονητές τους, το έβλεπες στο βλέμμα τους, το ένιωθες όταν τους κοιτούσες. “Δεν θα παραιτηθούμε, ελάτε να μας κερδίσετε αν μπορέσετε”.

Τι παραπάνω να ζητήσεις από αυτά τα λεβεντόπαιδα άραγε; Τίμησαν το έμβλημά τους, τίμησαν όσους τους εμπιστεύτηκαν και τους πίστεψαν και μας έχουν κάνει τόσο υπερήφανους που κοσμούν με την παρουσία τους την ομάδα και την πόλη μας. Είναι όλοι τους δικά μας παιδιά πλέον.

“Ναι, αλλά δεν πήραμε κάποιο τίτλο” θα πουν κάποιοι. So what. Τίτλους έχουμε και είναι βέβαιο ότι με αυτές τις ψυχάρες θα ξαναπάρουμε. Το ζητούμενο είναι να έχεις διαμάντια στην ομάδα και εμείς ευτυχώς έχουμε πολλά.

Την υγειά σας να έχετε και όλα θα έρθουν. Συγχαρητήρια σε προπονητές και παίκτες για όλη την tιτάνια προσπάθεια της φετινής χρονιάς. Συγχαρητήρια στους δικούς μας Λύκους!!! We’ll be back stronger!!!».