«Θέλουμε να κρατηθούμε στην κορυφή»

Μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη στην έδρα του Μακεδονικού, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./ Όμιλος Ξυνή, περιλαμβάνουν «στροφή» στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν αύριο στις 17:15 τον Διομήδη Άργους στο κλειστό  της Νέας Κίου, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στη Handball Premier. Στόχος των φιλοξενούμενων είναι η πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2.Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να κρατηθούμε στην πρώτη θέση. Ξέρουμε τι μας περιμένει θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία οι βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει στα εκτός έδρας ντέρμπι που έχουν προηγηθεί».

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Μισαηλίδης, Χάλαρης, Σκρόμπιτς.