«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Νέα Ιωνία»

Αλεξανδρος Ταρινιδης

Διπλό συναπάντημα για τον Μέγα Αλέξανδρο και τη Νέα Ιωνία, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται σε διάστημα 24 ωρών στα Γιαννιτσά, αρχικά το Σάββατο (2/12, 16:00) σε αγώνα νοκ άουτ για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών κι έπειτα την Κυριακή (3/12, 16:00) στο εναρκτήριο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1.

Επειδή η Νέα Ιωνία την επόμενη εβδομάδα θα ταξίδευε ξανά στη μεγαλύτερη πόλη του νομού Πέλλας, για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων η ομοσπονδία πολύ σοφά όρισε τον αγώνα πρωταθλήματος μια ημέρα μετά αυτόν του Κυπέλλου.

«Και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Στο Κύπελλο η τύχη δεν μας χαμογέλασε, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την κάτοχο του τίτλου» δηλώνει στο e-handball.gr ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας, Αλέξανδρος Ταρινίδης.

Στο πρωτάθλημα ο Μέγας Αλέξανδρος έχει να επιδείξει μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και απέναντι στην πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία ο δείκτη δυσκολίας είναι υψηλός.

«Εμείς δεν μπορούμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε ένα από τα δύο παιχνίδια, η Νέα Ιωνία είναι μια ομάδα που κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια. Αυτό που θα επιδιώξουμε, είναι να τα δώσουμε όλα και στους δύο αγώνες, έτσι όπως έχει μάθει να κάνει όλα τα χρόνια ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» καταλήγει ο Αλέξανδρος Ταρινίδης.