«Κάποιες παίκτριες “κλειδιά”, δεν ήταν αρκετά καλές»

Δημητρουλιας ΠΑΟΚ

Η πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από 17 νίκες, έφερε και τη σειρά των τελικών με τη Νέα Ιωνία στην ισορροπία (1-1).

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, είδε την ομάδα τού Δικέφαλου να χάνει για πρώτη φορά στο δίμηνο από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, με τον ΠΑΟΚ να μένει χωρίς εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Ιωνίας, σε αγώνα πλέι οφ.

«Συγχαρητήρια στο κορίτσι, γιατί μπήκε στον αγώνα και χωρίς να έχει ρυθμό, πέτυχε τρία σερί γκολ, συγχαρητήρια στον αντίπαλο, πήρε το αποτέλεσμα» είπε αρχικά στο e-handball, με αφορμή τα γκολ της Κοντοστέργιου, που άλλαξαν τα δεδομένα στο τέλος.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Δημητρούλιας, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, επεσήμανε: «Είναι νωρίς να πούμε πού κρίθηκε, εμείς μπήκαμε νωθρά, ενώ είχαμε υψηλό κίνητρο, δεν το δείξαμε.

Όταν ανεβάσαμε την επιθετικότητά μας στην άμυνα, πήραμε και περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσαμε να πάρουμε και περισσότερα τρεξίματα, περισσότερα γκολ στο τρέξιμο, κάποιες παίκτριες “κλειδί” στο σημερινό ματς, δεν ήταν αρκετά καλές, όχι μόνο επιθετικά, συνολικά

Αλλά αυτά έχουν οι τελικοί, όπως είδατε το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως φαίνεται η σειρά θα είναι μεγάλη, θα ηρεμήσουμε, θα δούμε τα λάθη μας.

Ο ρυθμός αναγκαστικά άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η μια ομάδα προηγήθηκε, κι άνοιξε το σκορ, ήταν πολύ φυσιολογικό να ανοίξει ο ρυθμός από την άλλη ομάδα

Έχουμε δρόμο, έχουμε να δούμε αρκετά, εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να παίξουμε καλύτερα την Κυριακή».