«Κάποιοι διάλογο εννοούν τις ύβρεις και τις απειλές»

Λεωνιδας Ιωαννου

Όλα δείχνουν πως το… πολεμικό μέτωπο μεταξύ ΓΑΣ Καματερού και ΟΦΝ Ιωνίας που άνοιξε με αφορμή έναν αγώνα νεανίδων, δύσκολα θα κλείσει. Μετά την ανακοίνωση του Καματερού και την απάντηση του γ.γ. του ΟΦΝΙ Παντελή Χατζηιωάννου, ακολούθησε ανταπάντηση, αυτή τη φορά από τον πρόεδρο του Καματερού Λεωνίδα Ιωάννου.

«Κάποιοι νομίζουν ότι ο χώρος του αθλήματος τους ανήκει επειδή έχουν περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα, κάποιοι διάλογο εννοούν τις ύβρεις και τις απειλές. Ο κόσμος του αθλήματος ευτυχώς μπορεί να κρίνει την συμπεριφορά σας καθώς όλα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος από διαιτητές που δεν φοβήθηκαν να καταθέσουν την αλήθεια των όσων πράξατε σε ένα παιχνίδι “Νεανίδων”. Μάλλον πιστεύετε ότι η παλαιότητας σας επιτρέπει άθλιες συμπεριφορές αλλά σε αυτόν τον δρόμο θα μείνετε μόνοι σας.

ΥΓ: Θα παλεύω για την ομάδα μου μέχρι να καταλάβω ότι πλέον δεν μπορώ να την βοηθήσω όσο “νεόκοπος” και αν είμαι».

Παράλληλα, ο Ιωάννου έστειλε και το φύλλο αγώνος της συγκεκριμένης αναμέτρησης στο οποίο μεταξύ άλλων αναγράφεται:

«Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η προπονητής της Β’ ομάδας Σοφία Ναϊσίδου είπε προς τον διαιτητή Τσάμο Γιώργο: “Πες μου πού πίνεις τον καφέ σου, είσαι απαράδεκτος, να φύγεις, ντροπή σου”, εν συνεχεία ο κύριος Χατζηιωάννου Παντελής είπε: “Αλήτη να φύγεις από το άθλημα”».