Καρέ μεταγραφών στον Ιωνικό!

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του e-handball.gr καθώς ο Θάνος Συγγάρης θα φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μαζί με τον Τάσο Τσακνή θα αποτελέσουν ένα ισχυρότατο δίδυμο κάτω από τα δοκάρια.

Μαζί με τον νεαρό τερματοφύλακα, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας απέκτησε τον Σάκη Παπαπούλιο από τον Δούκα, τον περιφερειακό της ΑΕΚ, Γιώργο Μαντζόπουλο καθώς και τον παίκτη του ΓΑΣ Καματερού, Λευτέρη Μπούτο.

Θάνος Συγγάρης: «Είναι μια καινούρια αρχή για μένα μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ. Ο Ιωνικός είναι ένα ιστορικό σωματείο που επανέρχεται στη μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Δείχνει ότι επιστρέφει δυναμικά και με τιμά που θα είμαι μέλος αυτής της καινούριας προσπάθειας. Για μένα είναι μία πρόκληση καθώς παρόλο που είναι καινούριο το περιβάλλον, έχω συνυπάρξει παλιότερα με αρκετά από τα παιδιά που θα είμαστε φέτος συμπαίκτες και θεωρώ ότι με αρκετή δουλειά και την εμπειρία μας μπορούμε να κάνουμε μια καλή χρονιά φτάνοντας τον Ιωνικό σε μία από τις υψηλές θέσεις του πίνακα».

Σάκης Παπαπούλιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Ιωνικού. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές».

Γιώργος Ματζόπουλος: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να γίνομαι μέλος σε μια τόσο ιστορική ομάδα για το ελληνικό χάντμπολ. Θα καταβάλω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους».

Λευτέρης Μπούτος