«Κιτρινόμαυρη» επίδειξη δύναμης

Λοκεν ΑΕΚ καματερο

Η ΑΕΚ πέτυχε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας με 34-16 του ΓΑΣ Καματερού – που έγινε έρμαιο των «κιτρινόμαυρων» ορέξεων – στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική αλλά και ο α’ γύρος της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Η Ένωση έδειξε από την πρώτη στιγμή τις… άγριες διαθέσεις της και με όπλο την εξαιρετική άμυνά της υποχρέωσε σε απανωτά λάθη το Καματερο, έβγαλε αιφνιδιασμούς, έχοντας και τον Λόκεν σε τρομερή κατάσταση να σκοράρει ακατάπαυστα από την περιφέρεια και στην κόντρα. Ο Δανός ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα εκτελεστικά του καθήκοντα πετυχαίνοντας συνολικά δέκα γκολ, απέναντι σε μια άμυνα που αδυνατούσε να τον σταματήσει.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι. Το Καματερό συνέχισε να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αμυντικά και επιθετικά, η ΑΕΚ δεν πάτησε φρένο και η διαφορά μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα, με τον Νίκο Γραμματικό να έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει σχήματα και παίκτες. Κάτι που έκανε στη συνέχεια και ο Παναγιώτης Μεσσήνης περνώντας στον αγώνα και τον νεαρό Αργυριάδη ο οποίος πέτυχε και γκολ από τα επτά μέτρα και καταχειροκροτήθηκε.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Διομήδη.

ΑΕΚ – ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 34-16

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-2, 10-3, 13-5, 14-5, 16-6 (ημχ.), 19-7, 23-10, 26-11, 30-14, 31-14, 34-16

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης 7, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 1, Ζαμπούνης 3, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Λόκεν 10, Δομπρής 6, Βαμβακάς 2, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 2

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Σαμαράς 1, Λαδάκης 2, Σκορδιάνος 1, Μπαλάσκας, Καμπουράκης 2, Μελετάκος 1, Ακάλεστος 4, Πιτερός, Αργυριάδης 1, Κλεώπας, Μιμίκος 2, Μπούτος 2, Βορύλλας, Κότσιρας, Κουρέτα, Βλαχοθανάσης

Διαιτητές: Συρεπίσιος – Μερτινιάν Δίλεπτα: 5-3 Πέναλτι: 1/2-3/4