Με στόχο την ανάπτυξη

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη μιας και η σειρά των τελικών βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο στο στρατόπεδο της Πυλαίας έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι η νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης τερμάτισε φέτος στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, γεγονός που γεμίζει τους ανθρώπους της με αισιοδοξία.

Η ομάδα των προπονητών της Πυλαίας όλων των κατηγοριών συγκεντρώθηκε συζητώντας για την δομή και την οργάνωση της νέας χρονιάς.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση που περιστράφηκε γύρω απο τις ακαδημίες που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστούν στα Εθνικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, την προπονητική διαδικασία, τα εσωτερικά πρωταθλήματα μέσα στην ομάδα, καθώς επίσης και την συμμετοχή και την διοργάνωση τουρνουά για τους μικρούς αθλητές.

Οι προπονητές του αντρικού και γυναικείου τμήματος Γούσιος Παναγιώτης και Σκανδάλης Βασίλης αντίστοιχα έκαναν προτάσεις και αντάλλαξαν απόψεις με τους συναδέλφους τους στις ακαδημίες.

Αντικειμενικός στόχος είμαι η ανάπτυξη του χάντμπολ στην περιοχή με αφορμή την πορεία του αντρικού και του γυναικείου τμήματος αλλά και του σχολείου που φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών της ομάδας έχοντας κατακτήσει κι αυτό με τη σειρά του Πανελλήνια πρωταθλήματα (4 σερί χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο).