Με την CAP στο ΕURO

Η Επιτροπή Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά ότι για 5η συνεχόμενη σεζόν η CAP Sport θα είναι χορηγός ιματισμού του ελληνικού Βeach Ηandball και συγκεκριμένα φέτος της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εθνικής Γυναικών, η οποία θα λάβει μέρος στο ΕURO 2019 της Πολωνίας (2-7 Ιουλίου).

Η εταιρεία CAP βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του ελληνικού Βeach Ηandball από το καλοκαίρι του 2015. Με ρούχα της CAP οι Εθνικές ομάδες αγωνίστηκαν στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα (2015), στο EURO Κ16 της Πορτογαλίας (2016), στο EURO Γυναικών της Κροατίας (2017), στο EURO K18 του Μαυροβουνίου (2018) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν (2018).

Εκ μέρους της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ ο Πρόεδρος Κώστας Βιολιτζής δήλωσε:

«Με την CAP τα τελευταία χρόνια μας συνδέουν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αθλήματος. Η σχέση είναι πλέον εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Είναι μια ελληνική εταιρεία που στηρίζει την Εθνική μας ομάδα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ευχαριστούμε τον κ. Μισαηλίδη και όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας για την στήριξη τους. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα».

Ο Γενικός Διευθυντής της CAP Sport, Γιώργος Μισαηλίδης, επεσήμανε: «Με την αγάπη μας για το Beach Handball, βρισκόμαστε συνεχώς στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας. Θα στηρίζουμε πάντα τα παιδιά που σηκώνουν την ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά μπορούν και μας κάνουν υπερήφανους!».

Λίγα λόγια για την CAP
Από το 1993 η CAP σχεδιάζει και δημιουργεί αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό με πάθος και αγάπη. Στόχος μας είναι διαρκώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και έτσι να διαθέτουμε καινοτόμα, ποιοτικά, αισθητικά ανώτερα και ανθεκτικά αγωνιστικά και προπονητικά ρούχα και εξοπλισμό. Οι άνθρωποι μας αναζητούν διαρκώς νέα υλικά και υφάσματα που ενισχύουν την αθλητική επίδοση των ομάδων.
Ως επιχείρηση η CAP αναγνωρίζει την ευθύνη που φέρει η λειτουργία της σε κοινωνικό και περιβαλλοντολογικό επίπεδο και έχει αποφασίσει να ενσωματώσει κοινωνικούς και φιλοπεριβαλλοντικούς στόχους στις καθημερινές επιχειρηματικές της δραστηριότητες, πέρα από κάθε νομική υποχρέωση. Για τον λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε οικολογικά και μη τοξικά μελάνια και α’ ύλες, ενώ κάθε έτος εκπονούμε ένα πλάνο φιλανθρωπικών δράσεων δωρίζοντας αθλητικά είδη σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ιδρύματα, σχολεία, κ.α.
Στην CAP ντύνουμε εθνικές, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένους αθλητές για να κάνουν αυτό που αγαπούν, να αγωνίζονται! Κατασκευάζουμε αθλητικά ενδύματα και αξεσουάρ, όπως: μπλούζες, σορτς, κολάν, μπούστα, ζακέτες, πόλο μπλούζες, παντελόνια, μπουφάν, σάκους, καπέλα, κάλτσες, κασκόλ, πετσέτες, ρούχα προπόνησης και αναμνηστικά αξεσουάρ ομάδας.
Απευθυνόμαστε σε ομάδες μπάσκετ, ποδόσφαιρου, βόλεϊ, handball, καθώς και σε αθλητές που ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική και το τρέξιμο.
Παράλληλα, η εταιρία συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο λιανικού εμπορίου της Ελλάδος και της Ευρώπης κατασκευάζοντας και διαθέτοντας αθλητικά ενδύματα ιδιωτικής ετικέτας σε πολλά σχέδια και υλικά κατασκευής.
Στην CAP προσφέρουμε τις υπηρεσίες σχεδιασμού χωρίς οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά προϊόντα. Οι εκτυπώσεις μας γίνονται ψηφιακά, με στάμπα ή κέντημα.

*Στη φωτογραφία ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης με τους εκπροσώπους της CAP κο και κα Μισαηλίδη