«Με τη στόφα της πρωταθλήτριας κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σοφια Ναισιδου Νεα Ιωνια

Μία εβδομάδα πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Final 4 της Κοζάνης, η Νέα Ιωνία και ο ΠΑΟΚ καλούνται, αρχικά, να λύσουν τις διαφορές τους για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1, με έπαθλο το πλεονέκτημα στη σειρά των τελικών στα πλέι οφ.

Η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/2, 18:00, live score από το e-handball.gr) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και για ν’ αρπάξει την πρώτη θέση από τον Δικέφαλο πρέπει να καλύψει και τη διαφορά των έξι γκολ, μετά την ήττα με 26-20 στον αγώνα του α’ γύρου στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το ντέρμπι σε live streaming, μέσω του e-handball.gr. σε παραγωγή του sportshero.gr

«Πρώτα από όλα θέλουμε τη νίκη»

Στη Νέα Ιωνία αμφίβολη είναι η παρουσία στον αγώνα της Αγνής Ζυγούρα, μετά το αιμάτωμα στον αριστερό αγκώνα που υπέστη, στο παιχνίδι με το Καματερό.
Παρόλα αυτά στις τάξεις της αθηναϊκής ομάδας η αισιοδοξία περισσεύει και η τεχνικός, Σοφία Ναϊσίδου μιλώντας στο e-handball.gr τόνισε: «Ουσιαστικά τώρα αρχίζει για εμάς το πρωτάθλημα. Περιμένουμε πώς και πώς ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ισάξια αντίπαλο, είναι άσχημο να δίνεις δύο όλα κι όλα δυνατά παιχνίδια στην κανονική περίοδο, γιατί είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό.

Η Νέα Ιωνία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τη στόφα της πρωταθλήτριας. Στόχος μας για το αυριανό παιχνίδι είναι η νίκη. Αν θα καλύψουμε ή όχι τη διαφορά των έξι γκολ, θα έλεγα ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Η Νέα Ιωνία έχει κατακτήσει τίτλους παίζοντας και με μειονέκτημα έδρας. Το πλεονέκτημα έδρας δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, σημασία έχει, όταν έρθει ο καιρός για τους τελικούς, εκεί να παρουσιαστείς με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση και τον καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό».