Με το…δεξί στη Νεάπολη ο ΠΑΟΚ

Θετική πρεμιέρα έκανε ο ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα και τη νέα του έδρα καθώς επικράτησε στο κλειστό της Νεάπολης με 28-21 επι του Διομήδη.

Θυμηθείτε εδώ τη διακύμανση του αγώνα

Παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν Λοΐζος, Τάσκοβιτς, Κωστακίδης και Αποστόλου, ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα απέναντι στους «Λύκους». Στα θετικά και το ντεμπούτο του Ντζόνο που βοήθησε αρκετά.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια και του κόσμου του που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας, ξεκίνησε δυνατά και «έφτιαξε» μια διαφορά 4-5 γκολ. Ο τεχνικός των «Λύκων» δεν είχε και στη διάθεσή του λόγω τραυματισμού στη μύτη τον Σπύρο Χερουβείμ, ο οποίος έμεινε για αρκετό διάστημα έκτός παιχνιδιού. Προς το τέλος του πρώτου μέρους, ο Διομήδης κατάφερε να μειώσει το σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με το 13-10.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δικέφαλος έδειχνε ότι κρατούσε μια διαφορά ασφαλείας καθώς παρά το γεγονός ότι σε μερικά σημεία του αγώνα η ομάδα του Άργους έφτανε κοντά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ είχε την ψυχραιμία και τη συγκέντρωση που χρειαζόταν. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε όταν ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα με τους Κοκώνη και Γιόσμου, σε συνδυασμό με τις δύο αποκρούσεις σε πέναλτι από τον νεαρό τερματοφύλακα Δελιά. Ντεμπούτο επίσης με την ασπρόμαυρη φανέλα έκανε και ο νεαρός Ελεζούα.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV – ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 28-21

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-1, 8-4, 10-5, 11-8, 13-10 (ημχ.) 14-11, 17-14, 22-15, 23-18, 25-20, 28-21

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 4, Ντζόνο 5, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 4, Πετρίδης 5, Νικολαΐδης 2, Μαστορογιάννης 2, Κυπραίος 1, Ελοζίεβα, Δελιάς, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Παπαντωνόπουλος, Μπότσαρης, Μπλάτσος, Κρεμαστιώτης 2, Αργυρού 2, Χερουβείμ 2, Τσιγαρίδας 2, Ζλατάνος 1, Χειβιδόπουλος, Ρουσσόπουλος, Χαντέλης 5, Λαμπρόπουλος, Τσάτσας 4, Τότος, Δάσκαλος 3.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 7-5, Πέναλτι: 4/4-2

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «1) Στο 9.02 του πρώτου ημιχρόνου σταμάτησε το παιχνίδι λόγω προβλήματος του ηλεκτονικού πίνακα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 30 δευτερόλεπτα με το χειροκίνητο χρονόμετρο. Στο δεύτερο ημίχρονο το χρονόμετρο λειτουργούσε κανονικά. 1) Στο 52.00 του αγώνα και στο 56.07 έγινε διακοπή του παιχνιδιού για 2 λεπτά με σκοπό να απομακρυνθούν οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας που βρισκόταν στο τέρμα της φιλοξενούμενης ομάδας μετά από παρέμβαση της αστυνομίας. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Δεν υπήρχε ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα. Δεν υπήρχε ιατρός αγώνα όπως όφειλε με βάσει τον κανονισμό της ΟΧΕ. Το γηπεδούχο σωματείο δήλωσε σαν γιατρό του αγώνα την κ. Μπογιατζή Νεκταρία με ιδικότητα νοσηλεύτριας».