Μια νίκη μακριά από την άνοδο ο Ιωνικός

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία έκανε ο Ιωνικός ακθώς επικράτησε στην έδρα του επι των Βριλησσίων με 24-20.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή και καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας και να προηγηθεί με πολλά τέρματα. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 11-11.

Στο δεύτερο μέρος, στα πρώτα λεπτά Ιωνικός και Βριλήσσια ήταν και πάλι χέρι-χέρι στο σκορ. Στο 33ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκαν με κόκκινη-μπλε κάρτα οι Λεωνίδας και Τσικογιανόπουλος. Στο πεντάλεπτο που ακολούθησε, ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα της τάξεως των τριών τερμάτων. Έχοντας λοιπόν αυτό το προβάδισμα, οι γηπεδούχοι έκαναν σωστή διαχείριση, βρήκαν λύσεις επιθετικά και δεν επέτρεψαν στα Βριλήσσια να πλησιάσουν και να διεκδινήσουν κάτι παραπάνω από το σημερινό παχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τον Ιωνικό να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη στον πρώτο τελικό για την άνοδο.

Πλέον, η σειρά μεταφέρεται στην έδρα των Βριλησσίων εκεί όπου σε περίπτωση νίκη του Ιωνικού θα πανηγυρίσει την μεγάλη άνοδο στην Handball Premier. Σε περίπτωση νίκη των Βριλησσίων, θα χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι και η σειρά θα επιστρέψει στην έδρα του Ιωνικού, εκεί όπου θα υπάρξει σίγουρα άνοδος για μια από τις δύο ομάδες.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. – ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 24-20

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-4, 5-4, 6-5, 7-8, 11-11 (ημχ.) 12-13, 16-13, 17-15, 19-15, 22-18, 24-20

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ (Ευάγγελος Μαντζόπουλος): Τσακνής 1, Αργυράκης 2, Γκέρτσος 1, Μπούτος, Μάγκος, Ζαχάρης 2, Κρητικός, Αντωνόπουλος 6, Γκούλε 5, Αντωνιάδης, Λεωνίδας 2, Χειβιδόπουλος 1, Χελιώτης 3, Μαυροφρύδης, Κότσιρας, Μπουλούμπασης 1.

ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιώργος Δραγάζης): Καμπούρης, Ακάλεστος 3, Τσικογιαννόπουλος 1, Λέκκας 2, Πέρρος Γ. 5, Ντούσικος, Όρκας 1, Τσαγκούλης 1, Αντωνιάδης, Λάσκος 3, Σομπιρακούλ 4, Ιωαννίδης, Παππάς, Λιάλιος, Πέρρος Κ.

Διαιτητές: Τσάκωνας-Φωκίτης, Δίλεπτα: 5-8, Πέναλτι: 5/6-3/6, Κόκκινη κάρτα: Τσικογιαννόπουλος 34.20, Λεωνίδας 34.20

Οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα: «Στο 34.20 του αγώνα ο αθλητής της Α’ ομάδας Λεωνίδας Αντώνιος χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιά αντίπαλο αθλητή και βάσει του κανονισμού 8:6, Β αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και μπλε. Στη συνέχεια ο αθλητής της Β’ ομάδας Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης του επιτέθηκε και τον απώθησε με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα και μπλε άρθρο 8:6 Α. Τα δελτία των δύο αθλητών κρατήθηκαν».