Μπούνας: «Στόχος η τετράδα»

Μπουνας Κωστής δουκας χαντμπολ

Η ξαφνική αλλαγή προπονητή στα τέλη του περασμένου Ιούνη στον πάγκο του ΑΣΕ Δούκα έφερε τον Κώστα Μπούνα στη θέση του Γιώργου Κρανάκη στον πάγκο της ομάδας των εκπαιδευτηρίων. Ο Ελληνας τεχνικός με συνεργάτες τους Μάκη Παπακώστα και Δήμο Σαμαρά καλούνται να οδηγήσουν τον σύλλογο σε μονοπάτια ανάλογα των περσινών.

Κάτι που και ο ίδιος ο Μπούνας υποστήριξε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΔ με αφορμή την έναρξη της Handball Premier, δηλώνοντας αρχικά ικανοποιημένος από την ενίσχυση της ομάδας:

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιήσαμε, καθώς καλύψαμε απόλυτα τις αποχωρήσεις παιχτών από το περσινό ρόστερ. Όλοι οι αθλητές που επιλέχθηκαν για να ενσωματωθούν στην ομάδα ανταποκρίνονται πλήρως τόσο στο αγωνιστικό προφίλ που θέλουμε να παρουσιάσουμε, όσο και στη γενικότερη αθλητική φιλοσοφία που ο σύλλογος διαχρονικά καλλιεργεί. Η στόχευση της ομάδας ειναι να επενδύσουμε σε ταλαντούχους νέους αθλητές , ώστε μακροπρόθεσμα να αναβαθμίσουμε το τμήμα» τόνισε ο Μπούνας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του ΑΣΕΔ:

«Είναι βέβαιο πως το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό, καθώς έχουν ενισχυθεί σημαντικά αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ΑΕΚ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, οι οποίες θεωρώ ότι έχουν προβάδισμα για την κατάληψη των τριών πρώτων θέσεων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο στόχος μας είναι να καταλάβουμε μια θέση στην πρώτη τετράδα και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ανάλογα και με τη δυναμική που θα έχουν εκείνη την περίοδο οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφής. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά και σε όλους τους αθλητές υγεία και προσωπικές επιτυχίες».