Νέα εποχή με ΠΑΟΚ Βεργίνα TV

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του νέου χορηγού στο τμήμα του Δικεφάλου και η αλλαγή στην ονοματοδοσία του τμήματος σε ΠΑΟΚ Βεργίνα TV.

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Παλατάκι, όπου το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ παρουσίασε την νέα του συνεργασία με την Βεργίνα TV, η οποία θα αποτελεί το βασικό χορηγό σε άνδρες, γυναίκες, αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν ο κ. Πετρίδης Γρηγόρης (έφορος του ανδρικού τμήματος χάντμπολ), ο κ. Καλόγηρος Στέργιος (ιδιοκτήτης της Βεργίνα Τηλεόραση), ο κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής του ανδρικού τμήματος χάντμπολ), καθώς και όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ Βεργίνα TV.

Πετρίδης: “Κλείσαμε τη συμφωνία μέσα σε δύο λεπτά”

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου κ. Πετρίδης Γρηγόρης μίλησε για τη συμφωνία με τη Βεργίνα Τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Θανάση Κατσαρή και τα όσα έχει προσφέρει στο τμήμα.

“Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το τμήμα χάντμπολο του ΠΑΟΚ. Έχουμε τη τιμή να έχουμε δίπλα μας το μεγάλο χορηγό της φανέλας και όχι μόνο, τον κ. Καλόγηρο, έναν επιχειρηματία με μεγάλη προβολή στα μέσα ενημέρωσης. Η γνωριμία μας έγινε μέσω του Αριστείδη Φωκά, βουλευτή Β Θεσσαλονίκης, ο οποίος και αυτός είναι πιστός στρατιώτης του ΠΑΟΚ και μας έφερε σε επαφή.

Είμαι 14 χρόνια στο χάντμπολ συνεργάστηκα με πολλούς χορηγούς, αλλά με τον κ. Καλόγηρο συνεννοηθήκαμε σε 2 λεπτά, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια.

Καταρχήν μπαίνει ως χορηγός στο τμήμα και γίνεται η μετονομασία σε ΠΑΟΚ Βεργίνα TV, ένα κανάλι που εκπέμπει κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, αλλά και πανελλαδικά.

Πέρα του ονόματος και του μπροστινού τμήματος της φανέλας θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το όνομα του ΠΑΟΚ σε έντυπα που θα εκδίδει η εταιρεία του κ. Καλόγηρου, σε κοινωνικές δράσεις για τις οποίες θα υπάρχει συνεργασία.

Η χορηγία θα αφορά και το τμήμα ακαδημιών, εκεί θα μπει το παιδικό κανάλι το Smile TV. Επίσης, η χορηγία θα μπει και στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ με τον κ. Χασεκίδη να κάνει δεκτό την πρόταση.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα στηρίζει και θα χρηματοδοτεί το τμήμα.

Ο ΠΑΟΚ ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να πρωταγωνιστεί. Δεν είναι μόνο στη χώρα μας ο ΠΑΟΚ. Σε όποια χώρα και αν πας θα συναντήσεις κάποιον που να αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι σπάνιο. Εδώ στη φτωχομάνα Θεσσαλονίκη, εμείς βγαίνουμε, μπροστά, διεκδικούμε, προσπαθούμε και στόχος μας είναι το νταμπλ και φέτος.

Η «μάνα» του ΠΑΟΚ είναι ο Ερασιτέχνης. Αυτός ο άοκνος εργάτης τα τελευταία 25 χρόνια δίνει πάρα πολλά στην ομάδα. Μένουμε έκπληκτοι για το πόσο δουλεύει για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο κ. Κατσαρής. Έβγαλε και βγάζει τον Ερασιτέχνη και όχι μόνο από μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα. Δε γνωρίζω πολλούς στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ, αλλά ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή θα κουραστεί βιολογικά. Η αγωνία μας είναι ποιος θα τον διαδεχθεί. Πιστεύω ότι όποτε κρίνει ο ίδιος θα βρεθεί κάποιος που θα τον αντικαταστήσει επάξια. Η συμφωνία, του έφερε μεγάλη χαρά.

Οι επιχειρηματίες της πόλης δεν μπορούν λόγω κρίσης να βοηθήσουν όσο παλιότερα, παρόλα αυτά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μπορούν με τον τρόπο τους να συμβάλλουν όχι μόνο στο χάντμπολ, αλλά και σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Δεν ήρθαμε στον ΠΑΟΚ για να πάρουμε κάτι, αλλά για να δώσουμε! Είμαστε πιστοί στρατιώτες του ΠΑΟΚ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον θέλουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ακόμη και το 1 ευρώ είναι σημαντικό”.

Στέργιος Καλόγηρος: “Χαρούμενοι που μπήκαμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ”

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της Βεργίνα Τηλεόραση ανέφερε στις δηλώσεις του:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω κ. Πετρίδη για την αγάπη και τη διάθεση σας να δεχτείτει τη Βεργίνα Τηλεόραση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και στους φίλους του ΠΑΟΚ ότι με πολύ μεγάλη αγάπη δεχτήκαμε την απόφαση σας να έρθουμε σε συμφωνία και να συνεργαστούμε. Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του είναι κάτι που όταν το σκέφτεται κάποιος το θαυμάζει.

Να ευχηθώ επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να συγχαρώ όλους σας για τα όσα κάνετε για το σύλλογο και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά και στο χάντμπολ, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες του Δικεφάλου. Αλλά κυρίως να είμαστε κοντά στα παιδιά, στα φυτώρια. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί αθλητές.

Ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη ιδέα. Το να έρθει ένα κανάλι που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, με ένα ιστορικό όνομα όπως η Βεργίνα μας οδήγησε στο να συνεργαστούμε με μια ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι ηθική υποχρέωση μας να βοηθήσουμε τα παιδιά. Φιλοξενούμε διαφημίσεις που παίζουν σε πανελλαδικά κανάλια. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και εμείς ένα βήμα παραπάνω μέσω της συνεργασίας μας με τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα έρθουν καινούργιοι τηλεθεατές, θα δημιουργήσουμε αθλητικό τμήμα και αθλητικές εκπομπές. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι το Α και το Ω. Πιστεύουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συνεργασία.

Θα ανοίξουμε τα μικρόφωνα στο χάντμπολ και πρέπει το άθλημα να γίνει γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας”.

Αριστείδης Φωκάς: “Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο”

Ο… κουμπάρος της συμφωνίας ανάμεσα στο ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και της Βεργίνα Τηλεόραση ήταν ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος τόνισε: “Θα μιλήσω ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καλόγηρο που στηρίζει την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν είμαι μια ομάδα μόνο. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο σε όλη την Ελλάδα με κοινωνικό έργο. Ο κ. Κατσαρής εδώ και 20 χρόνια κάνει σκληρή δουλειά και έχει ένα νοικοκυρεμένο σύνολο, με εφόρους που επίσης κάνουν καλή δουλειά σε όλα τα τμήματα και φέρνουν επιτυχίες. Πάμε για το νταμπλ φέτος σε άνδρες και γυναίκες”.

Τους αθλητές εκπροσώπησε ο Θοδωρής Πετρίδης ο οποίος δήλωσε:

“Να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη στο τμήμα. Εκ μέρους των αθλητών ελπίζουμε να είναι γουρλίδικη η συνεργασία αυτή και να έρθουν τίτλοι”.

Τέλος, ο προπονητής του τμήματος κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης υπογράμμισε από την πλευρά του:

“Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή συνεργασία. Μόνο οφέλη μπορούν να υπάρξουν. Είναι σημαντική η προβολή του χάντμπολ μέσα από το κανάλι της Βεργίνα Τηλεόρασης. Η ομάδα θα κάνει βήματα παραπάνω και θα ωφεληθούν και οι αθλητές από αυτή τη συνεργασία”.