«Να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας»

Γραμματικός Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος δεν τα κατάφερε απέναντι στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ωστόσο ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Νίκος Γραμματικός κράτησε την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αναφέροντας όμως ότι πρέπει όλοι να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς τους. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Σίγουρα έχοντας μια τέτοια εμφάνιση πρέπει να ζητάμε περισσότερα πράγματα. Υπάρχουν θετικά τα οποία αποκόμισε η ομάδα μας από το παιχνίδι και μέσα από αυτήν την ήττα. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά, να βάλουμε δυνατά φιλικά και σκληρές προπονήσεις. Η ομάδα του Βελγίου είναι μια ομάδα που τα 3/4 της ομάδας είναι χρόνια μαζί από την Εθνική Νέων και έχουν 5 ή 6 χρόνια τον ίδιο προπονητή. Σήμερα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τα βρήκε σκούρα. Στο τέλος όμως δεν φτάνει αυτό και πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας.

Σε ερώτηση για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο την Ολλανδία δήλωσε: «Είναι μια σειρά αγώνων και σίγουρα θα ψάξουμε κάτι ακόμη καλύτερο από αυτό που δείξαμε σήμερα».